Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης είναι πια 100% έτοιμος και όλα εξαρτώνται από τον Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης είναι πια 100% έτοιμος και όλα εξαρτώνται από τον Μαρτίνς

bet365

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δηλώνει δυναμικά παρών μέσα από τις προπονήσεις και θα περιμένει την ευκαιρία του ακόμα και στον προσεχή αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Φορτούνης περιμένει πως και πως να φορέσει ξανά τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και να παίξει με αυτήν μετά από 283 ημέρες απουσίας (από τη στιγμή βέβαια που θα το κάνει στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ της προσεχούς Κυριακής). Ναι τόσος καιρός θα έχει περάσει από τότε που έπαιξε το τελευταίο του χρονικά παιχνίδι, που ήταν ο τελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Εφόσον αγωνιστεί με την ΑΕΚ θα είναι τέτοιο το διάστημα αποχής του από την πρώτη ομάδα.

Για να ξαναπατήσει στο χορτάρι πέρασαν 237 ημέρες και το έκανε με τον Ολυμπιακό Β', όπου σκόραρε κιόλας. Όμως κάποιες ενοχλήσεις κυρίως στο γόνατο τον άφησαν πίσω. Ωστόσο η εικόνα του στις τελευταίες χρονικά προπονήσεις (ο Ολυμπιακός βέβαια είχε ρεπό το Σαββατοκύριακο και αρχίζει ξανά προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας) δείχνει πως γύρισε στο 100% ενώ ο Μαρτίνς σε ένα άτυπο εσωτερικό φιλικό με τον Ολυμπιακό Β' τον δοκίμασε και στην κλασική του θέση και στα άκρα με τον διεθνή παίκτη να σκοράρει ένα γκολ και να δημιουργεί άλλο ένα.

Με αυτά τα δεδομένα ο Φορτούνης δείχνει πως το μόνο που έχει να κάνει πλέον είναι να περιμένει την ευκαιρία του. Μία ευκαιρία που μπορεί να έρθει μπαίνοντας αποστολή στο προσεχές ματς με την ΑΕΚ. Όλα βέβαια εξαρτώνται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος θα λάβει την απόφαση για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Οι δοκιμές που έγιναν πάντως με τον Φορτούνη από τον Μαρτίνς τις προηγούμενες ημέρες ήταν και σε 4-2-3-1 με τον ρόλο που έχει ως επιτελικός χαφ και παίζοντας μαζί με Ονιεκούρου και Λόπες. Ο Ίβηρας κόουτς τον δοκίμασε και σε σχηματισμό 4-4-2 και τον έβαλε και μαζί με τους Βαλμπουενά και Καρβάλιο για να πλαισιώνουν τον Ελ Αραμπί.

Από εκεί και πέρα - όπως έχει επισημανθεί ξανά - έχει σημασία το πως θα γίνει η διαχείριση του Φορτούνη καθώς είναι ένας παίκτης με 2 χιαστούς από το 2019 και μετά. Φαίνεται πάντως πως ο 29χρονος έχει τις πιθανότητές του να πάρει τις ευκαιρίες του φέτος και φυσικά προτού κλείσει η σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Και ένα έξτρα στοιχείο. Όπως επισήμανε και ο ίδιος πήρε τρομερή δύναμη από την οικογένειά του και τη γυναίκα του και φυσικά μετά τον ερχομό του παιδιού του. Μία δύναμη που τον καθοδήγησε σωστά στο να γυρίσει στις υποχρεώσεις του στους Πειραιώτες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα