Η περίπτωση Ρούντι Γκαρσία και η τοποθέτηση της Α.Ε.Κ.

Η περίπτωση Ρούντι Γκαρσία και η τοποθέτηση της Α.Ε.Κ.

Η περίπτωση Ρούντι Γκαρσία και η τοποθέτηση της Α.Ε.Κ.

bet365

Η ΑΕΚ πήρε θέση για τα σενάρια που την θέλουν σε επαφές με τον Ρούντι Γκαρσία, «κλείνοντας» τον χορό της ονοματολογίας.

Αμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ, στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να ψάχνεται για τον πολύπειρο Ρούντι Γκαρσία και πως βρίσκεται σε επαφές με τον 58χρονο Γάλλο τεχνικό.

Οι «κιτρινόμαυροι» απέκλεισαν από την λίστα της ομάδας την περίπτωση του άλλοτε τεχνικού της Μαρσέιγ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα στην παράθεση ονομάτων. Οπως ανέφεραν μάλιστα, ο σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, ωστόσο την δεδομένη κρίσιμη στιγμή, η ονοματολογία μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική για την ομάδα.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν και σε αυτό το διάστημα έχει εξετάσει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή τελική επιλογή.

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα παράθεσης ονομάτων, που τυχόν εξετάζονται, και πολύ περισσότερο η καλλιέργεια και η εκτόξευση προσδοκιών στους οπαδούς μας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα απολύτως δεδομένο.

Η άκρατη ονοματολογία, εκτός του ότι μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική και πλήρως αποπροσανατολιστική στην πιο καθοριστική καμπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, δεν εκφράζει και δεν εκπορεύεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ», ανέφερε σε τοποθέτησή της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα