ΠΑΟΚ: Επιστροφές διεθνών και Κρέσπο, εκτός μόνο ο Μιτρίτσα

ΠΑΟΚ: Επιστροφές διεθνών και Κρέσπο, εκτός μόνο ο Μιτρίτσα

ΠΑΟΚ: Επιστροφές διεθνών και Κρέσπο, εκτός μόνο ο Μιτρίτσα

bet365

Οι τελευταίοι διεθνείς του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε δίχως ενοχλήσεις, ενώ ο Αλεκσάντρου Μιτρίτσα παραμένει εκτός λόγω κορονοϊού.

Στην απογευματινή και υπό το φως των προβολέων προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετρούσε επιστροφές ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μέσα και οι τελευταίοι διεθνείς (Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ), μέσα και ο Κρέσπο, με τον Μιτρίτσα να παραμένει το μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή του «Δικεφάλου».

Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός, για τον οποίο υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Κραϊόβα, βρίσκεται στη λίστα των απόντων, καθώς έχει βρεθεί θετικός στον Covid19, μετά το φιλικό παιχνίδι με την Εθνική ομάδα στο Βουκουρέστι, και μέχρι χτες δεν είχε βγάλει αρνητικό τεστ προκειμένου να μπορεί να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.

Οι υπόλοιποι γύρισαν δίχως προβλήματα τραυματισμών και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για την αναμέτρηση της Κυριακής (03.04) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στους παίκτες που είναι πλέον διαθέσιμοι προστέθηκε κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δίχως ενοχλήσεις.

Τ’ αποδυτήρια γέμισαν κι ο Λουτσέσκου είχε τη δυνατότητα να δουλέψει (σχεδόν) με όλους τους ποδοσφαιριστές του. Το πρόγραμμα ήταν επικεντρωμένο στην τακτική και την ανάπτυξη της κυκλοφορίας, ενώ στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης οι αμυντικοί δούλεψαν ξεχωριστά στην ανασταλτική λειτουργία και οι επιθετικοί στα τελειώματα έπειτα από οργανωμένη επίθεση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα