Παναθηναϊκός: «Θα κάνουμε τα πάντα ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο ακόμα και το 2024»!

Παναθηναϊκός: «Θα κάνουμε τα πάντα ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο ακόμα και το 2024»!

Παναθηναϊκός: «Θα κάνουμε τα πάντα ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο ακόμα και το 2024»!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ιστορική ημέρα και αποκαλύπτει πως θα κινήσει τις διαδικασίες, ώστε το γήπεδο στον Βοτανικό να είναι έτοιμο ακόμη και στο τέλος του 2024.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ακόμη ένα βήμα για το νέο του γήπεδο μετά την απόφαση του Ερασιτέχνη και η ''πράσινη'' ΠΑΕ με ανακοίνωσή της μιλά για ιστορική εξέλιξη. Παράλληλα και εκεί είναι η ''είδηση'', κάνει λόγο πως θα προσπαθήσει, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο ακόμη και στο τέλος του 2024, δύο χρόνια πιο νωρίς από τις εξαγγελίες Μπακογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

''Ξημέρωσε μια σπουδαία και ιστορική ημέρα για τον Παναθηναϊκό μας! Μετά από μία άρτια εκλογική διαδικασία πραγματοποιούμε το κοινό μας όραμα, θέτοντας τις βάσεις για έναν Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και η ΠΑΕ αφήνουν το ιστορικότερο γήπεδο της Ελλάδας, το σπίτι τους, τη Λεωφόρο, προκειμένου να αποκτήσουν στον Βοτανικό τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις για το σύνολο των τμημάτων τους.

Πλέον, έχοντας και τη δύναμη της λαϊκής βούλησης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα ώστε να τηρηθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να είναι έτοιμο το γήπεδο ακόμα και στο τέλος του 2024''.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα