Παναθηναϊκός: Ιστορικό «ναι» για τον Βοτανικό!

Παναθηναϊκός: Ιστορικό «ναι» για τον Βοτανικό!

Παναθηναϊκός: Ιστορικό «ναι» για τον Βοτανικό!

bet365

Tα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ψήφισαν με ποσοστό 68.7% υπέρ της Διπλής Ανάπλασης και άναψαν... πράσινο φως για την κατασκευή των γηπεδικών εγκαταστάσεων στον Βοτανικό!

«Πράσινο» για την υπογραφή των συμβάσεων που θα οδηγήσουν στην κατασκευή του γηπεδικών εγκαταστάσεων στον Βοτανικό, άναψαν τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στην σημερινή ιστορική εκλογική διαδικασία. Οι 3.000 φίλοι του «τριφυλλιού» που πήραν μέρος στην διαδικασία, ψήφισαν το «ναι» με πάνω από 66.7% που χρειαζόταν για να «περάσει» η απόφαση και πλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης.

Συγκεκριμένα οι θετικές ψήφοι επί των έγκυρων άγγιξαν το 69%(68.7% για την ακρίβεια) και από νωρίς είχε φανεί η μεγάλη επικράτηση του «ναι». Τις τελευταίες δύο ώρες της καταμέτρησης ήταν σταθερά πάνω από το απαιτούμενο 66.7% και μόνο με μια μεγάλη ανατροπή στο φινάλε θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα. Στις 2.000 ψήφους, εξάλλου, το «ναι» ήταν στο 69.9%.

Τα αποτελέσματα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Συγκεκριμένα σε 2994 ψηφοδέλτια, είχαμε: 2051 υπέρ, 934 κατά, πέντε λευκά και 4 άκυρα.

ssdz

Mετά από το αποψινό αποτέλεσμα, οι εμπλεκόμενες πλευρές θα προχωρήσουν στην διαδικασία της υπογραφής των συμβάσεων και έπειτα θα τρέξουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για να προχωρήσει το έργο, μόλις εγκριθεί το πρότζεκτ από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάτι που οι κυβερνητικές πηγές θεωρούν ως δεδομένο ότι θα συμβεί τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, το καλοκαίρι του 2026 θα είναι έτοιμο το ποδοσφαιρικό γήπεδο ενώ δύο χρόνια νωρίτερα, το 2024 δηλαδή, οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα