ΑΕΚ: Από τον Σάντος στον Ρεμπρόφ και όχι μόνο...

ΑΕΚ: Από τον Σάντος στον Ρεμπρόφ και όχι μόνο...

ΑΕΚ: Από τον Σάντος στον Ρεμπρόφ και όχι μόνο...

bet365

Η πρόκριση στο Μουντιάλ, οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή και η επόμενη μέρα στην Ένωση για τον άνθρωπο που θα δημιουργήσει την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας και οι νέες δυσκολίες του επόμενου «εκλεκτού»

Όνειρο ήταν και πάει; Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Φερνάντο Σάντος και το ενδεχόμενο να ήταν ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ. Ήταν δεδομένο και το σημειώναμε πως η υπόθεση του θα μετατραπεί σε δύσκολη έως ανέφικτη αν εξασφάλιζε την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ η Πορτογαλία. Όπως και έγινε άρα προφανέστατα και η περίπτωση του Πορτογάλου δεν μοιάζει να μπορεί να γίνει!

Ειδικά μετά και τις δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος μετά την πρόκριση με τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Βόρειας Μακεδονίας. Ο τεχνικός της Πορτογαλίας εξέφρασε την επιθυμία του, όχι μόνο να πάει στο Μουντιάλ που είναι το δεδομένο, αλλά και να το κατακτήσει... Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν προκύπτει καν να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να χει παράλληλη επιπλέον δουλειά σε πάγκο. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ οπότε...

Προφανέστατα και όπως το γνωρίζαμε εμείς και προέκυπτε από το ρεπορτάζ, έτσι θα το ήξεραν και στην ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι απομένει να δούμε αν έχουν προχωρήσει ουσιαστικά και υπάρχουν συναντήσεις, επαφές και συνεντεύξεις υποψηφίων προπονητών. Το κακό μαντάτο είναι πως από το ρεπορτάζ μας προκύπτει ότι δεν έχουν εκμεταλλευτεί το (αρκετά μεγάλο) διαθέσιμο χρονικό διάστημα (από Φεβρουάριο έως τώρα) για να κάνουν τα βασικά στην ΑΕΚ.

Μπορεί βέβαια και να το έχουν κάνει πράξη και να μην γνωρίζει κανείς τα ταξίδια, τις συναντήσεις και τις επαφές των ανθρώπων της Ένωσης με υποψήφιους. Δεν προκύπτει επαναλαμβάνω, θα είχαμε μάθει για κάποιο έστω ταξίδι (πλην αυτό του Κονέ για συμμετοχή στο transfer room στην Ισπανία) στο εξωτερικό, αν όχι και για τη συνάντηση με κάποιον τεχνικό!

Η περίπτωση Ρεμπρόφ και οι άλλοι...

asd

Αν θα μπορούσε να προχωρήσει μια περίπτωση προπονητή άλλη του Φερνάντο Σάντος που θα ικανοποιούσε όλους στην ΑΕΚ είναι δεδομένα αυτή του Σεργκέι Ρεμπρόφ! Η λέξη "εκλεκτός" μετά τον Πορτογάλο προπονητή του ανήκει και προφανώς αυτό το καταλαβαίνει εύκολα κανείς διότι ήταν και πέρυσι το δεύτερο πρόσωπο στη σχετική λίστα για προπονητή στην ΑΕΚ, πίσω από τον Λουτσέσκου που άδειασε την Ένωση...

Πολλές οι δυσκολίες βέβαια και τα ζητήματα να ξεπεραστούν και άρα μάλλον δύσκολα θα τελείωνε άμεσα για την ΑΕΚ κάτι που θέλει να πετύχει το club, να έχει προπονητή έως το τέλος (το αργότερο) τότε Απριλίου. Εδώ βέβαια ταιριάζει το ερώτημα "και τι κάνατε για να το πετύχετε αυτό;", με την απάντηση να είναι το απλό: έλα ντε! Για την Ένωση ο Ρεμπρόφ θα ήταν ιδανικός αλλά έχει όπως σημειώσαμε παραπάνω θέματα πολλά.

Η βασικότερη και αντικειμενικά η πλέον μεγάλη δυσκολία είναι η τοποθέτηση του ίδιου του Ουκρανού τεχνικού ο οποίος από το Ντουμπάι που βρίσκεται και προπονεί την Αλ Αιν δήλωσε για τον πόλεμο ότι έχει μια δουλειά να ολοκληρώσει εκεί και μετά θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, στους ανθρώπους του, να πάρει ένα όπλο και να το έχει για να επιβιώσει ο τόπος του και οι άνθρωποι του... Γεγονός που αν ισχύει στο κεφάλι του δεν μπορεί να αφήνει καν περιθώρια σκέψης απόκτησης.

Προφανέστατα υπάρχουν και άλλοι, έχουν προταθεί πολλοί άλλωστε, κάποιοι έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό που προκύπτει είναι ότι δεν απασχολούν όσοι έχουν γραφτεί. Ότι καταλαβαίνει και πιστεύει βέβαια ο καθένας... Το μόνο δεδομένο είναι αυτό που διαβάσατε στο Gazzetta από την ημέρα που η ΑΕΚ αποφάσισε να τελειώσει με τον Γιαννίκη, ότι ο επόμενος προπονητής θα πρέπει να είναι ανάμεσά μας το αργότερο έως τα τέλη Απριλίου... Αυτό είναι το δεδομένο, το μεγάλο ζητούμενο είναι να αποτελεί τον ιδανικό και το ποιοι θα τον βρουν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα