Άρης: Πακέτο εισιτηρίων για τους αγώνες με ΠΑΣ και ΠΑΟΚ

Άρης: Πακέτο εισιτηρίων για τους αγώνες με ΠΑΣ και ΠΑΟΚ

Newsroom
Άρης: Πακέτο εισιτηρίων για τους αγώνες με ΠΑΣ και ΠΑΟΚ

bet365

Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην έκδοση πακέτου εισιτηρίων ενόψει των εντός έδρας αγώνων που ακολουθούν απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα (3/4) και ΠΑΟΚ (17/4).

Στην έκδοση ελκυστικών πακέτων εισιτηρίων προχώρησε η ΠΑΕ Άρης ενόψει των αγώνων στο «Κλ. Βικελίδης» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ για την 3η και 5η αγωνιστική των Playoffs της Superleague Interwetten. Για την ακρίβεια οι τιμές κυμαίνονται από 20 ευρώ (στις θύρες 1,3,4 και 5) έως και 120 ευρώ για τις διακεκριμένες θέσεις. Αντίστοιχα, πακέτο εισιτηρίων θα υπάρχει και για τα παιδιά τα οποία κοστίζουν από 10 έως και 60 ευρώ. Μάλιστα, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι… «Το πακέτο εισιτηρίων για τα δύο παιχνίδια ισχύει μέχρι τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 4 Απριλίου και θα κοστίζουν όσο οι τιμές του πακέτου των δύο αγώνων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα