ΟΦΗ: Προπόνηση με Ουές και Ντε Γκούζμαν

ΟΦΗ: Προπόνηση με Ουές και Ντε Γκούζμαν

Newsroom
ΟΦΗ: Προπόνηση με Ουές και Ντε Γκούζμαν

bet365

Αμπντούλ Ουές και Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή (25/3) στον ΟΦΗ.

Με τους Αμπντούλ Ουές και Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (25/3) του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στην οποία συμμετείχε ο Γιάννης Αποστολάκης από την Κ19.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Τζον Τοράλ και Μπρους Καμάου, με τον Φιορίν Ντουρμισάι να συνεχίζει θεραπεία.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Ντέιβις Επασί, Βαχίντ Σελίμοβιτς και Απόστολος Διαμαντής, όπως και ο Λουκ Καστάνιος λόγω ίωσης.

Το Σάββατο (26/3) και την Κυριακή (27/3) οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό και η επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για τη Δευτέρα (28/3) στις 10:30.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα