Ολυμπιακός: Το πλέον κρίσιμο καλοκαίρι του Μαντί Καμαρά

Ολυμπιακός: Το πλέον κρίσιμο καλοκαίρι του Μαντί Καμαρά

Ολυμπιακός: Το πλέον κρίσιμο καλοκαίρι του Μαντί Καμαρά

bet365

Ο Μαντί Καμαρά έχει κάνει φέτος μία κάκιστη χρονιά και τόσο εκείνος όσο και ο Ολυμπιακός καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις τους στο πιθανότατα πιο κρίσιμο καλοκαίρι του.

Παπέ Σισέ και Μαντί Καμαρά. Δύο παίκτες για τους οποίους γίνονται ξανά μεταγραφικές κουβέντες και διεργασίες όμως με τελείως διαφορετικά δεδομένα. Ο Σισέ έχει κάνει μία πολύ καλή σεζόν και ο Μαντί μία πολύ κακή στον Ολυμπιακό. Το εντελώς αντίθετο δηλαδή.

Ο Καμαρά φέτος πραγματικά είναι απογοητευτικός από κάθε άποψη. Σαν να έχει γίνει άλλος παίκτης και ακόμα και στον τομέα της ψυχολογίας και της πίστης στον εαυτό του δείχνει διαφορετικός. Σε μία χρονιά του με 39 αγώνες και 2 γκολ και 2 ασίστ αλλά που δεν έχει σκοράρει καν στο πρωτάθλημα. Και σε μία χρονιά που τέθηκε και εκτός Copa Africa από την Εθνική Γουϊνέας. Γενικότερα τα πράγματα δεν έχουν πάει καθόλου καλά αγωνιστικά για τον Μαντί. Και τόσο εκείνος όσο και ο Ολυμπιακός ενόψει καλοκαιριού καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Μαντί

Πώληση ή αναβάθμιση στο συμβόλαιο και προσπάθεια για καινούριο ξεκίνημα;

Ο Μαντί Καμαρά των 172 αγώνων με 19 γκολ και 13 ασίστ ουσιαστικά ήταν σε ένα καθεστώς μεταγραφής τα δύο τελευταία χρονικά καλοκαίρια. Αυτή η μεταγραφή δεν ήρθε ποτέ παρά τη ζήτησή του σε χώρες όπως η Ιταλία και η Αγγλία. Η αποχώρησή του από τον Πιέρ Ισά και η σύνδεσή του με τον Ραϊόλα είχε να κάνει και με το μεταγραφικό του πλαίσιο.

Πλέον έχει άλλη μανατζερική στέγη. Το μανατζερικό γραφείο που ανέλαβε την εκπροσώπηση του Μαντί Καμαρά είναι η Base Soccer, η οποία στο πλούσιο πελατολόγιό της διαθέτει μεταξύ άλλων τους Χέουνγκ-μιν Σον, Ραφαέλ Βαράν και Τζέιμς Μάντισον. Ένα γραφείο το οποίο προφανώς έχει και πολύ καλές γνωριμίες και επαφές με την Αγγλία.

Με βάση τα φετινά του πεπραγμένα ο Μαντί Καμαρά προφανώς και δεν θα φέρει τις προτάσεις που θα ήθελε ο Ολυμπιακός που είχε φτάσει στο σημείο να τον κοστολογεί με 20 και πλέον εκατ. ευρώ. Εδώ ουσιαστικά για τον Καμαρά υπάρχουν δύο δρόμοι. Ή θα αναβαθμιστεί οικονομικά το υπάρχον συμβόλαιό του (σαν μία νέα αρχή για να πάρει ξανά τα πάνω του) είτε θα πουληθεί από τον Ολυμπιακό για να αποκτηθεί άλλος χαφ.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει τοποθέτηση του Μαρτίνς στον γερμανικό Τύπο ότι ο Κούντε αποκτήθηκε ως αντί-Καμαρά διότι ο Αφρικανός επρόκειτο να πουληθεί πέρυσι. Μπορεί όμως ο Καμαρά να πιάσει τα ποσά που θα ήθελε ο Ολυμπιακός; Μάλλον όχι, ενδεχομένως όμως και να έρθει πρόταση ή να έρθουν προτάσεις ελκυστικές προς συζήτηση. Και όλα αυτά και ενώ ο φερόμενος διάδοχός του, Πιέρ Κούντε, φαίνεται πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Σίγουρα όμως θα είναι ένα κρίσιμο καλοκαίρι για τον Μαντί Καμαρά. Ίσως το πιο καθοριστικό του. Και ένα καλοκαίρι που μπορεί να τον οδηγήσει σε άλλη ομάδα για πρώτη φορά μετά το 2018 όταν και πρωτοπήγε στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα