Ολυμπιακός: Ένας αγνώριστος Μαντί Καμαρά που γίνεται αλλαγή στο 46' και δεν σκοράρει φέτος στο πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Ένας αγνώριστος Μαντί Καμαρά που γίνεται αλλαγή στο 46' και δεν σκοράρει φέτος στο πρωτάθλημα

bet365

Ο Μαντί Καμαρά υποχρέωσε για ακόμα μία φορά τον Μαρτίνς να τον αντικαταστήσει στο 46' και έβγαλε κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο με τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΣ.

Στο ΠΑΣ - Ολυμπιακός ο Μαντί Καμαρά υπήρξε ένας εκ των αρνητικών πρωταγωνιστών των Πειραιωτών. Ο Αφρικανός διεθνής χαφ δεν ήταν πως εξέπληξε κάποιον ή κάποιους με αυτήν του την εικόνα. Είναι απλά μία συνέχεια των κάκιστων εμφανίσεών του φέτος. Δύσκολα θα βρει κανείς αρκετά ή έστω κάποια ματς που να έχει κάνει τη διαφορά τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στον αγώνα των Ιωαννίνων ο Μαντί Καμαρά έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 46 λεπτά με τον Μαρτίνς να τον αντικαθιστά με τον Μπουχαλάκη. Και δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που γίνεται αλλαγή λόγω του ότι δεν... τραβάει αγωνιστικά.

Δεν είχε καλό πρόσωπο σχεδόν σε κανέναν τομέα και δεν έβγαζε ηρεμία στο παιχνίδι του. Δεν ήταν μόνο τα τέσσερα λάθη του στον αγώνα. Ηταν πως όσο και να άλλαξε τις τοποθετήσεις του μέσα στο γήπεδο, δεν βοήθησε ούτε δημιουργικά και ούτε και επιθετικά. Χωρίς υπερβολή ήταν μέσα στους χειρότερους στο γήπεδο και ας είχαν συμμετοχή - ευθύνη στη φάση του 1-1 οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης που δεν μπόρεσαν να διώξουν σωστά τη μπάλα με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει ο Περέα.

Ακόμα και στο σκέλος των φάουλ ο Μαντί δεν πήρε ούτε ένα υπέρ του κάνοντας δύο σε αντιπάλους. Προφανώς όσο περνάει ο καιρός και αυτή η εικόνα στο γήπεδο δεν αλλάζει επηρεάζεται και η ψυχολογία του παίκτη. Παρόλα αυτά φέτος ο Μαντί Καμαρά είναι αγνώριστος και παραμένει κάκιστος και χωρίς βελτίωση ή έστω να δείχνει προοπτική σε κανέναν τομέα του παιχνιδιού του. Δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον ελίτ χαφ που είχε ο Ολυμπιακός και τον ήθελαν ακόμα και μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα

Ο διεθνής χαφ φέτος έχει και ένα ακόμα αρνητικό πρόσημο. Είναι η πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό όπου δεν έχει δώσει ούτε ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Έχει 2 γκολ και 2 ασίστ σε 39 αγώνες αλλά δίχτυα στη Λίγκα δεν έχει βρει. Είχε δώσει βέβαια την ασίστ στο γκολ του Τικίνιο για το 1-1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Και αυτό παρότι έχει 27 τελικές σε 22 συμμετοχές, που μέσα στη λίστα των περισσότερων τελικών στον Ολυμπιακό. Όσοι παίκτες έχουν παραπάνω από εκείνον ή τελικές κοντά σε αυτόν όλοι έχουν σκοράρει στο πρωτάθλημα.

Οι σεζόν του Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό

2021-2022: 39 αγώνες με 2 γκολ και 2 ασίστ
2020-2021: 46 αγώνες με 4 γκολ και 4 ασίστ
2019-2020: 51 αγώνες με 7 γκολ και 5 ασίστ
2018-2019: 36 αγώνες με 6 γκολ και 2 ασίστ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα