Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με τους εξτρέμ για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με τους εξτρέμ για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με τους εξτρέμ για τη νέα αγωνιστική περίοδο

bet365

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει τουλάχιστον δύο... διαζύγια με εξτρέμ του υπάρχοντος ρόστερ του. Δύο αποχωρήσεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Εάν βγάλει κανείς εκτός τον Μασούρα (κυρίως) αλλά και τον Βαλμπουενά και ένα καλό διάστημα του Γκάρι Ροντρίγκες (που έβγαλε τραυματισμούς όμως) ο Ολυμπιακός περίμενε πολλά περισσότερα φέτος από τους εξτρέμ του. Και κυρίως από την πιο δαπανηρή μεταγραφή του (5 εκατ. ευρώ), εκείνη του Ονιεκούρου αλλά και τον Λόπες. Ενόψει της νέας σεζόν αξίζει να δούμε τα ισχύοντα δεδομένα...

Γιώργος Μασούρας

Για ακόμα μία χρονιά ο Μασούρας είναι εκεί. Σταθερός, αξιόπιστος και ο κορυφαίος εξτρέμ του Ολυμπιακού και ας λειτουργεί πιο καλά ως 2ος επιθετικός. Με γκολ, ασίστ και γεμάτη παρουσία. Ένας παίκτης με ζήτηση στην Τουρκία και αλλού που ο Ολυμπιακός τον έχει στον σχεδιασμό του και για του χρόνου.

Ρόνι Λόπες

Έδειξε καλύτερα και περισσότερα πράγματα από τον Ονιεκούρου και βοήθησε δραστικά και σε κάποια ματς. Παρόλα αυτά ο Λόπες σύμφωνα με το βιογραφικό και τις δυνατότητές του δεν ήταν στο τέλος αυτό που ήθελε και περίμενε ο Ολυμπιακός και θα αποχωρήσει.

Χένρι Ονιεκούρου

Πιθανώς η χειρότερη φετινή αγωνιστική παρουσία από κάθε άλλον στο ρόστερ του Ολυμπιακού και σίγουρα η χειρότερη μεταγραφή. Εκτός από ταχύτητα ουσιαστικά πράγματα δεν είδαμε από τον Χένρι Ονιεκούρου που αναζητείται ένας τρόπος να αποχωρήσει χωρίς αυτό να είναι εύκολο με τα οικονομικά του δεδομένα.

Ματιέ Βαλμπουενά

Στα 38 του χρόνια συνεχίζει να βάζει τα... γυαλιά σε πολλούς παίκτες τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στο πρωτάθλημα. Εάν βγάλουμε έξω το χαμένο πέναλτι με Λουντογκόρετς έχει βοηθήσει σημαντικά φέτος με γκολ και ασίστ και λογικά θα μείνει και του χρόνου για να κλείσει την καριέρα του.

Γκάρι Ροντρίγκες

Λίγο... μπερδεμένη η εικόνα του Γκάρι Ροντρίγκες και θα γίνουμε αμέσως πιο σαφείς πάνω σε αυτό. Από τη μία η ευπάθεια στους τραυματισμούς και κάποιες φορές η αστάθεια στην απόδοσή του όμως από την άλλη έχει σκοράρει και έχει βοηθήσει. Σίγουρα πολύ πιο καλή εικόνα από κάθε άλλον νεοαποκτηθέντα εξτρέμ και λογικά θα υπολογίζεται και για τη νέα περίοδο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα