Ιγκλέσιας: «Η Ελλάδα είναι ζωή, σαν το όνομα της κόρης μου»

Ιγκλέσιας: «Η Ελλάδα είναι ζωή, σαν το όνομα της κόρης μου»

bet365

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο Ματίας Ιγκλέσιας, συγκινεί μιλώντας για την Ελλάδα. Ο αρχηγός του Αστέρα εξηγεί τί σημαίνει γι' αυτόν «Ελλάδα» μιλώντας μέσα από την καρδιά του.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας στο νέο επεισόδιο της σειράς των podcast του Αστέρα μιλάει για την Ελλάδα μέσα από την καρδιά του. Εξηγεί γιατί έχει δεθεί τόσο πολύ με τη χώρα μας, στέλνοντας το μήνυμα για άλλη μια φορά: «θα πρέπει όλοι οι άνθρωποι να την επισκεφτούν έστω μία φορά στη ζωή τους πριν πεθάνουν».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός αρχηγός των Αρκάδων:

«Κατάγομαι από την Αργεντινή αλλά τα τελευταία 15 χρόνια έχω βρει μια δεύτερη πατρίδα. Δεν είναι μόνο τα πολλά χρόνια που ζω εδώ αυτά που με έχουν κάνει να αγαπήσω τη χώρα.

Δεν είναι μόνο οι ομορφιές που έχει. Δεν είναι ούτε το γεγονός ότι έχει πολλές ομοιότητες με τη δική μου πατρίδα, την Αργεντινή. Είναι κυρίως το γεγονός που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω: Ήρθα στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2007 μόνος. Και πλέον, 15 χρόνια, έχω δημιουργήσει όχι μία αλλά δύο οικογένειες. Η μία είναι η δική μου, η γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου, που γεννήθηκαν ενώ βρίσκομαι εδώ και μεγαλώνουν στην Ελλάδα. Σίγουρα σε ολόκληρη τη ζωή τους θα νιώθουν αυτήν τη χώρα σαν στο σπίτι τους.

Η άλλη οικογένεια που απέκτησα σ' αυτήν την χώρα είναι όλοι οι υπόλοιποι οι Ελληνες που από την πρώτη στιγμή με υποδέχτηκαν με σεβασμό. Μου έδειξαν την αγάπη τους και με βοήθησαν σε όποια ομάδα έπαιξα και τελικά έγιναν φίλοι, που θα τους κουβαλάω για πάντα μαζί μου.

Για την Ελλάδα πριν από μένα έχουν μιλήσει πάρα πολλοί άνθρωποι. Για τις ομορφιές της, για την ιστορία της, για την προσφορά της στην ανθρωπότητα. Κυρίως έχει μιλήσει η ίδια η Ελλάδα σε όποιον την επισκέπτεται. Η Ελλάδα είναι αυτό που έχω ξαναπεί και θα λέω συνεχώς σε όλη μου τη ζωή: Μια χώρα που θα πρέπει όλοι οι άνθρωποι να επισκεφτούν έστω μία φορά στη ζωή τους πριν πεθάνουν.

Για μένα ήταν εύκολο να προσαρμοστώ εδώ γιατί και η Ελλάδα και η Αργεντινή και κυρίως οι άνθρωποι των δύο αυτών χωρών έχουν πάρα πολλές ομοιότητες τόσο στη νοοτροπία όσο και στον τρόπο σκέψης και στην καρδιά.

Ίσως αυτός να ήταν τελικά ο λόγος που η Ελλάδα με κράτησε κοντά της και την αγάπησα τόσο πολύ. Σκέφτηκα ότι μια τέτοια μέρα όπως η σημερινή, που η Ελλάδα γιορτάσει την ελευθερία της, θα ήταν η ευκαιρία για να πω σε όλο τον κόσμο τί σημαίνει για μένα η Ελλάδα. Προσπάθησα να το περιγράψω μες όλα αυτά τα συναισθήματα που μου έχει προκαλέσει αυτή η χώρα. Αν όμως θα έπρεπε να το περιγράψω με μία λέξη, θα έλεγα ότι η Ελλάδα είναι ζωή σαν το όνομα της κόρης μου. Χρόνια πολλά Ελλάδα, σ' ευχαριστώ για όλα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα