Άρης: Τη Δευτέρα (28/3) η εκδίκαση της καταγγελίας του Κώστα Μήτρογλου

Άρης: Τη Δευτέρα (28/3) η εκδίκαση της καταγγελίας του Κώστα Μήτρογλου

Newsroom
Άρης: Τη Δευτέρα (28/3) η εκδίκαση της καταγγελίας του Κώστα Μήτρογλου

bet365

Ορίστηκε ημερομηνία εκδίκασης της καταγγελίας του Κώστα Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ Άρης στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ καθώς θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (28/3).

Η σχέση του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου οδηγήθηκε στα άκρα έπειτα από την απόφαση του παίκτη να κινηθεί δικαστικά εναντίον της ΠΑΕ διεκδικώντας το σύνολο του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα, η καταγγελία του έμπειρου ποδοσφαιριστή θα εξεταστεί στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ την προσεχή Δευτέρα (28/3). Μένει να φανεί αν υπάρχει το περιθώριο συμβιβαστικής λύσης, αυτή ενδεχομένως να αναζητηθεί στις επαφές που θα γίνουν στις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Κώστας Μήτρογλου είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους στον Άρη τον Γενάρη του 2021 αλλά λόγω των διαδοχικών τραυματισμών και γενικώς των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί περισσότερα από 265 λεπτά, βάζοντας τον εαυτό του στη λίστα των πιο αποτυχημένων μεταγραφών των «κίτρινων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα