ΑΕΚ: Προβληματισμός, απογοήτευση και... τακτικές σκέψεις!

ΑΕΚ: Προβληματισμός, απογοήτευση και... τακτικές σκέψεις!

ΑΕΚ: Προβληματισμός, απογοήτευση και... τακτικές σκέψεις!

bet365

Η κατάσταση στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος της Α.Ε.Κ. εκφράζεται με μια λεξη: μαυρίλα! Η δύσκολη συνέχεια και το 4-3-3 που μπαίνει στην εξίσωση...

Η αμφισβήτηση και η κάκιστη πνευματική κατάσταση ήταν τα στοιχεία που συντροφεύουν την ΑΕΚ και όλο το ποδοσφαιρικό της τμήμα από την αρχή της σεζόν. Δυστυχώς για αυτό φρόντισαν πρώτα όσοι βρίσκονται γύρω από αυτοί και αποφασίζουν με το να φανερώνουν την απουσίας εμπιστοσύνης σε πρόσωπα όπως αρχικά ο Μιλόγεβιτς και στην πορεία και ποδοσφαιριστές!

Εννοείται πως μετά μια ακόμη ήττα από τον ΠΑΟΚ, ξανά αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας γίνεται ακόμη χειρότερη με τη λέξη μαυρίλα να εκφράζει σε απόλυτο βαθμό τις ώρες που ακολούθησαν από το συγκεκριμένο ματς έως τώρα... Δύσκολα θα αλλάξει αυτό στην ομάδα σε επίπεδο ψυχολογίας οποία και αν είναι τα άμεσα επόμενα αποτελέσματα.

Αποδείχτηκε ότι δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση και δεν θα αρκεί ούτε μια μεγάλη νίκη για να διαφοροποιηθεί η κατάσταση στην ΑΕΚ. Δεν γίνεται... Θέλει επιτυχίες που δεν θα συνιστούν απλά το μίνιμουμ μιας υποχρέωσης σε μια σεζόν όπως είναι η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου που αυτό απέμεινε να διεκδικεί η Ένωση...

Για όλα τα παραπάνω επικρατεί προβληματισμός και φυσικά απογοήτευση σε όλο το club και επι δύο στο κιτρινόμαυρο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ότι και όσο κι αν δουλέψουν οι Οφρυδόπουλος και συνεργάτες του αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι δεν δύναται να φέρει και αλλαγή στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας.

Η σκέψη πλέον πάει και στο 4-3-3...

ασδ

Από δω και πέρα βέβαια με τα αποτελέσματα που έχει η ΑΕΚ και με το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό που έρχεται μετά τη διακοπή, στο τεχνικό τιμ μπαίνουν και άλλες τακτικές προσεγγίσεις και σκέψεις. Απόλυτα λογικά και δικαιολογημένα βέβαια από τη στιγμή που το 4-2-3-1 είναι απόλυτα μη λειτουργικό και αντίθετα προβληματικό...

Με την προσθήκη του Κριχόβιακ και τη δυνατότητα αξιοποίησης των χαφ που έχει πλέον στο ρόστερ της θα δύναται να δουλέψει και να παίξει με το 4-3-3... Αυτό θα μπορούσε να γίνει βέβαια και χθες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε ο Οφρυδόπουλος να το επιλέξει με τριάδα του δύο Πολωνούς μέσους και τον Χατζισαφί. Δεν το επέλεξε τελικά.

Όμως πλέον μπαίνει δυνατά στην εξίσωση αφού θα επιστρέψει και ο Σιμόες... Η ΑΕΚ θα πρέπει βέβαια να δουλέψει την εκδήλωση κόντρα επίθεσης και την αξιοποίηση της προϋπόθεσης που θα δημιουργεί. Κάτι που στο ματς με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα στο Φάληρο είχε αλλά δεν ήξερε πώς να τις εκμεταλλευτεί αφού δεν το είχε δουλέψει ούτε αυτό με Γιαννίκη...

Είναι πασιφανές ότι για να πετύχει το μίνιμουμ της υποχρέωσης της η ΑΕΚ θα πρέπει να δουλέψει σε πολλούς τομείς και όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε πνευματικό κομμάτι. Η ψυχολογία είναι στα... τάρταρα και δυστυχώς έως το τέλος της σεζόν δεν φαίνεται να αλλάζει η κατάσταση ανεξάρτητα και από τα αποτελέσματα!

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα