ΑΕΚ: Έγινε το αναμενόμενο, θλίψη και πίκρα μόνο!

ΑΕΚ: Έγινε το αναμενόμενο, θλίψη και πίκρα μόνο!

ΑΕΚ: Έγινε το αναμενόμενο, θλίψη και πίκρα μόνο!

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τη νέα... φάπα από τον ΠΑΟΚ η οποία προφανώς θα έπρεπε να είναι αναμενόμενη αφού δεν αλλάζει ότι η Ένωση συνιστά την πλέον αδούλευτη ομάδα στην Ελλάδα και όχι μόνο, ενώ έχει υστερόγραφο...

Έχει κουράσει η όλη κατάσταση και αργεί το τέλος της σεζόν για να μην επαναλαμβανόμαστε! Δυστυχώς θα πρέπει να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το αγωνιστικό μέχρι να έρθει η ολοκλήρωση σε αυτό το βασανιστήριο που οφείλει να βιώνει ο ΑΕΚτζής... Δεν ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ άλλο και ειλικρινά δεν βρίσκω τρόπο να αλλάξει άμεσα η όλη φάση!

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα ξανά από τον ΠΑΟΚ και προφανώς συνέβη το αναμενόμενο για όσους γνωρίζουν και παρακολουθούν ποδόσφαιρο. Διότι έπαιζαν δύο ομάδες, μια που γνωρίζει πώς να παίξει όταν χρειαστεί στην κόντρα να πάρει το ματς και μια που έχει μείνει να ελπίζει στην ατομική αποκλειστικά ποιότητα...

Δίχως δεν γίναμε σοφότεροι αγωνιστικά. Η ΑΕΚ έχω γράψει κατ επανάληψη ότι συνιστά την πλέον αδούλευτη ομάδα και αυτό δεν δύναται να αλλάξει με έναν απλά κανονικό προπονητή που κάνει τα βασικά και σωστά. Διότι αυτά έκανε πάλι ο Οφρυδόπουλος, τα βασικά, τα σωστά αντικειμενικά. Αλλά έπρεπε να χουν δουλευτεί τα απλά, όπως το τι κάνουμε όταν παίζουμε από τα άκρα, πώς το εκμεταλλεύεσαι όταν παίζει από κει.

Στην ΑΕΚ ελπίζουμε σε ένα καλό γύρισμα, ή μια σωστή συνεργασία, η οποία στο συγκεκριμένο ντέρμπι έγινε στο 87' με Ανσαριφάρντ και Γκαρσία αλλά ο Σιμάνσκι δεν άφησε σε Αραούχο. Στο υπόλοιπο κομμάτι του ματς περιμέναμε να κάνει ατομική ενέργεια ο οποιοσδήποτε χωρίς αποτέλεσμα. Και αυτή είναι η ΑΕΚ φέτος. Αν θα είναι καλά ο Αμραμπατ, αν θα κάνει κάτι υπέροχο ο Αραούχο, αν μπορέσει να περάσει δύο με τρεις ο Τσούμπερ που είναι ο απόλυτος ποδοσφαιριστής συνεργασίας!

Αναμενόμενα δεν συνιστά φαβορί...

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Η αλήθεια λοιπόν για το μίνιμουμ της υποχρέωσης της ΑΕΚ που είναι η εξασφάλιση έστω μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη είναι μια και όποιος δεν τη βλέπει εθελοτυφλεί: η ΑΕΚ δεν συνιστά φαβορί ούτε για το μίνιμουμ της υποχρέωσης της σεζόν. Διότι δεν είναι ομάδα, δεν έχει δουλέψει για να κάνει τα βασικά, αποτελεί κάτι το παράλογο ποδοσφαιρικά!

Την επόμενη αγωνιστική για παράδειγμα η ΑΕΚ παίζει Φάληρο και μπορεί με νίκη ο Παναθηναϊκός να την φτάσει και να την ξεπεράσει... Το μόνο θετικό είναι ότι εξαρτάται από την ίδια αλλά με την εικόνα που έχει και το γεγονός ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα μεγάλα πρέπει, δεν γίνεται να αισιοδοξεί. Σε καμία των περιπτώσεων. Αντίθετα μάλλον χάνει και οποία πίστη και αυτοπεποίθηση μπορεί να δημιουργούν παρενθέσεις με καλή απλά εικόνα.

Στον αγώνα του ΟΑΚΑ και μόνο το γεγονός ότι η ΑΕΚ έκανε μια φάση απειλής στην ουσία, εννοώ καθαρή όπως αυτή του 87ου λεπτού, τα λέει όλα θαρρώ. Ο ΠΑΟΚ έκανε απλά και εύκολη διαχείριση, περίμενε, δεν καιγόταν και όταν βρήκε τη δυνατότητα κόντρας την εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε! Έπειτα πιο εύκολα θα γινόταν το 0-2 παρά το 1-1...

Δεν αντέχεται η κατάσταση το γράφω ξανά. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης αποτυχίας διότι ακόμη και όταν έπεσε η ΑΕΚ ήταν διοικητικά παρατημένη και ακέφαλη, τώρα δεν ισχύει, δεν υπάρχει αυτό με Μελισσανίδη και για αυτόν τον λόγο το μέγεθος της αποτυχίας είναι ακόμη μεγαλύτερο από τότε... Οι αλλαγές επαναλαμβάνω ότι έχουν αργήσει γιατί ΔΕΝ αρκεί ένας προπονητής.

Ο Αραούχο χειροκροτεί τον κόσμο της ΑΕΚ

Υγ: Τι να πει κανείς για τον Αραούχο; Ειλικρινά να είναι καλά να μας θυμίζει την ΑΕΚ... Μόνος έμεινε, εντελώς όμως, ευτυχώς γνωρίζει και δεν θα ξενερώσει. Διαφορετικά και αυτόν θα χάναμε, θα τον οδηγούσαμε να θέλει να φύγει, μπράβο στον κόσμο για την αντίδρασή του... Τα υπόλοιπα, περισσότερα, σε λίγες ώρες!

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...