Ολυμπιακός: Έχει κινηθεί και για τον αριστερό μπακ Κονάν (vid)
Ο 26χρονος Κονάν φέτος έχει 21 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού και πριν τη Ρεμς έχει αναδειχθεί από τη Β' ομάδα της Γκιμαράες και μετά στην πρώτη για να πάει στη Ρεμς. Ο Γάλλος δημοσιογράφος Ιγνάσιο Ζενουαρντί προαναγγέλει εξελίξεις για τον παίκτη.
Ουσιαστικά οι Γάλλοι επισημαίνουν πως ο Γκισλέν Κονάν απασχολεί για τα καλά τον Ολυμπιακό. Ο Κονάν είναι αριστερός μπακ (κυρίως) αλλά και χαφ και στη Γαλλία τονίζουν πως ήδη έχει κάνει κίνηση ο πειραϊκός σύλλογος.
- Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
