Βαθμολογία Super League: Η τελική κατάταξη μετά την δικαίωση του ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
Βαθμολογία Super League: Η τελική κατάταξη μετά την δικαίωση του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Την Κυριακή το βράδυ ήταν εκτός playoffs, την Τρίτη μπήκε στην 6αδα μετά την δικαίωση του. Πως διαμορφώνεται η τελική βαθμολογία.

Ηταν μια εβδομάδα αποφάσεων. Αποφάσεων που άλλαξαν αρκετές φορές την βαθμολογία της Super League Interwetten και φυσικά διαμόρφωσαν την τελική 6αδα που μπήκε στα playoffs. Πρώτα ήρθε η απόφαση του CAS με το Διαιτητικό Δικαστήριο να δικαιώνει τον Αρη και να του επιστρέφει τους έξι βαθμούς. Και την Τρίτη το μεσημέρι ήρθε η δικαίωση του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος επίσης πήρε πίσω τους πέντε βαθμούς με αποτέλεσμα να μπαίνει κι αυτός στα playoffs. Η τελική βαθμολογία λοιπόν διαμορφώθηκε με βάση τα όσα κατάφεραν οι 14 ομάδες μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου κι έτσι την Τετάρτη θα γίνει κανονικά η κλήρωση για τα playoffs και τα playouts.

Θυμίζουμε πως από την διαδικασία των playoffs θα κριθούν τα τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ο πρωταθλητής θα μπει στον πρώτο προκριματικό του Champions League και οι άλλοι τρεις στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League (αν ο Κυπελλούχος είναι μέσα στην πρώτη τετράδα).

Η τελική βαθμολογία μετά την δικαίωση του ΠΑΣ Γιάννινα

  1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 65
  2. Π.Α.Ο.Κ. 53
  3. A.E.K. 46
  4. ΑΡΗΣ 45
  5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 42
  6. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 40
  7. ΟΦΗ 37
  8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 35
  9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 32
  10. ΒΟΛΟΣ 30
  11. ΙΩΝΙΚΟΣ 26
  12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 23
  13. ΛΑΜΙΑ 18
  14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 13
@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα