Ολυμπιακός: Οι Βαλμπουενά και Αβραάμ θα είναι και του χρόνου στο Λιμάνι

Ολυμπιακός: Οι Βαλμπουενά και Αβραάμ θα είναι και του χρόνου στο Λιμάνι

Ολυμπιακός: Οι Βαλμπουενά και Αβραάμ θα είναι και του χρόνου στο Λιμάνι

bet365

Οι Ματιέ Βαλμπουενά και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα μείνουν και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος μαζί με τον Αβραάμ και τον Ελ Αραμπί είναι μία τριάδα παικτών που θα ήθελε να έχει και του χρόνου στο πλευρό του ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό. Το δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός των Πρωταθλητών Ελλάδας και πολύ πρόσφατα και ειδικότερα μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σχετικά με τους Ματιέ Βαλμπουενά και Αβραάμ Παπαδόπουλο με βάση τα ισχύοντα δεδομένα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό. Ο Βαλμπουενά είτε θα κλείσει την καριέρα του τη νέα χρονιά παίζοντας στα 38 του χρόνια πια είτε θα αναλάβει πόστο στην ομάδα ενώ ο Αβραάμ δεν έχει κανένα θέμα στο να εξακολουθήσει να βοηθάει αυτές τις φορές που τον χρειάζεται η ομάδα. Προφανώς δεν θα είναι σε κεντρικό αγωνιστικό ρόλο αλλά ως δύο έξτρα βοήθειες.

Ο 37χρονος Αβραάμ φέτος είχε 8 ματς. Έχει στον Ολυμπιακό 209 ματς με 6 γκολ και 2 ασίστ. Ο δε Ματιέ Βαλμπουενά φέτος έχει 31 αγώνες με 3 γκολ, 7 ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι. Στο σύνολο στον Ολυμπιακό έχει 110 ματς με 14 γκολ και 39 ασίστ.

Όσο για τον Ελ Αραμπί; Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό όμως τελική συμφωνία επί του οικονομικού για το νέο συμβόλαιό του δεν υπάρχει ακόμα. Μπορείτε να θυμηθείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα