Μαρτίνς: «Θέλω για του χρόνου Αραμπί, Βαλμπουενά και Αβραάμ» (vid)

Μαρτίνς: «Θέλω για του χρόνου Αραμπί, Βαλμπουενά και Αβραάμ» (vid)

Μαρτίνς: «Θέλω για του χρόνου Αραμπί, Βαλμπουενά και Αβραάμ» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 5-1 επί του Αστέρα ότι για τη νέα σεζόν θα ήθελε να συνεργαστεί εκ νέου με τους Αραμπί, Βαλμπουενά και Παπαδόπουλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί και τη νέα σεζόν με τους Αραμπί, Βαλμπουενά και Παπαδόπουλο, αλλά ξεκαθάρισε πως πέρα από το ποδοσφαιρικό κομμάτι, είναι και το οικονομικό στο οποίο θα πρέπει να συμφωνήσει η διοίκηση με τους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Όχι μόνο ο Ματιέ, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικοί για εμάς παρά την ηλικία τους. Συνεισφέρουν πολύ. Μιλάμε για τον Ματιέ, για τον Γιουσέφ και τον Αβραάμ. Όλοι ξέρουν ότι τους θέλω για άλλη μια χρονιά ακόμα μαζί μας γιατί βοηθούν πολύ.

Όλοι είναι ενήμεροι. Είναι άλλο το ποδοσφαιρικό θέμα και άλλο το οικονομικό, το οποίο θα πρέπει να συζητήσουν μεταξύ τους η διοίκηση και οι παίκτες. Θα τους υπολόγιζα για άλλη μια χρονιά. Είναι ένα θέμα που πρέπει να αναλυθεί περαιτέρω».

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ολοκληρώνονται τα συμβόλαια και των τριών παικτών στους οποίους αναφέρθηκε ο Μαρτίνς.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα