Γιοβάνοβιτς: «Δεν πρέπει να περηφανευόμαστε για τη θέση αλλά να παλέψουμε μέχρι τέλος» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Δεν πρέπει να περηφανευόμαστε για τη θέση αλλά να παλέψουμε μέχρι τέλος» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα βοήθησε τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός κόντρα στην ΑΕΚ επικρατώντας με 3-0, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και προερχόμασταν από αποτελέσματα που δεν είναι στο επίπεδο του Παναθηναϊκού, θέλω να πω ευχαριστώ στα παιδιά που πάλεψαν, αλλά και τους φιλάθλους που παρά το ότι τους έχουμε απογοητεύσει πάρα πολύ μας βοήθησαν με τον παλμό και την ενέργειά τους».

Για το ντέρμπι: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο μέρος και το τρανζίσιον που είχαμε, σίγουρα είμαι χαρούμενος που ήμασταν στην πλευρά των νικητών και παρά το ότι η ΑΕΚ έπαιξε καλά ήμασταν αποτελεσματικοί και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας: «Το να είναι ο Παναθηναϊκός να είναι σε αυτή τη θέση δεν είναι ευχάριστο, έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε στο πρωτάθλημα για την Ευρώπη και το κύπελλο, δεν πρέπει να περηφανευόμαστε για τη θέση που είμαστε αλλά να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα