ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα με Μπίσεσβαρ και πολλές αλλαγές από Λουτσέσκου (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα με Μπίσεσβαρ και πολλές αλλαγές από Λουτσέσκου (vid)

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σ' ένα εκτεταμένο rotation στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, διατηρώντας πάντως σταθερά στο αρχικό σχήμα τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ!

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παραμένει σταθερά μέσα στις πρώτες επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, κάτι που επιβεβαιώνεται και ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ιωνκό στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Σουριναμέζος θα καταγράψει την 38η συμμετοχή σε 40 επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στη σεζόν, νούμερα εντυπωσιακά για τον 34χρονο μεσοεπιθετικό.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τους Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδη, Μιχάι και Σάστρε στην τετράδα της άμυνας. Για πρώτη φορά οι Σοάρες και Σβαμπ θα αποτελέσουν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με τους Μιτρίτσα και Ζαμπά στα φτερά. Πίσω από τον Αντόνιο Τσόλακ θα κινείται στη θέση δέκα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα