Ολυμπιακός: Χωρίς Παπασταθόπουλο κόντρα στον ΟΦΗ

Ολυμπιακός: Χωρίς Παπασταθόπουλο κόντρα στον ΟΦΗ

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπασταθόπουλο κόντρα στον ΟΦΗ

bet365

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κόντρα στον ΟΦΗ χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, 25 παίκτες πήρε στην αποστολή ο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός αναμετράται την Κυριακή (28/2, 19.30, NS4) με τον ΟΦΗ για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και εκτός αποστολής έμεινε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για λόγους αποφόρτισης. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει και στον Ρόνι Λόπες.

Συνολικά 25 παίκτες πήρε στην αποστολή ο Πορτογάλος προπονητής και πριν από το ματς θα μείνουν εκτός οι πέντε για να συγκροτηθεί η τελική 20άδα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (19:30, novasports prime).

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Κούντε, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα