ΠΑΣ Γιάννινα: Μπήκαν και οι Πίρσμαν και Ποζνάνσκι ενόψει Λαμίας

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Μπήκαν και οι Πίρσμαν και Ποζνάνσκι ενόψει Λαμίας

bet365

Ο Ηρακλής Μεταξάς μετά τους Σνάιντερ και Γκαρντάφσκι είδε και τους Πίρσμαν και Ποζνάνσκι να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα ενόψει της δευτεριάτικης αναμέτρησης με τη Λαμία στους Ζωσιμάδες.

Στη σκιά της αφαίρεσης των πέντε βαθμών, ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε το Σάββατο την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία τη Δευτέρα (28/2 - 19:30).

Τα καλά νέα για τον Ηρακλή Μεταξά είχαν να κάνουν με ακόμα δύο επιστροφές καθώς μετά τους Σνάιντερ και Γκαρντάφσκι ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα είδε και τους Πίρσμαν και Ποζνάνσκι να παίρνουν μέρους στο κανονικό πρόγραμμα και να είναι και αυτοί διαθέσιμοι.

Έτσι μετά από καιρό στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών πέραν του μακροχρόνια απόντα Κόντε, ο οποίος βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του καθώς ο Ισπανός φορ βγάζει μεγάλο μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

Στη σαββατιάτικη προπόνηση οι παίκτες της ομάδας της Ηπείρου δούλεψαν σε κυκλοφορία μπάλας και ανάπτυξη παιχνιδιού, σε αμυντικό πρέσινγκ και όλα αυτά σε συνδυασμό και με τελειώματα φάσεων, ενώ έπαιξαν και 11 εναντίον 11 στο τέλος.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα