ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστρέφουν με Λαμία, Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι, αγώνας δρόμου για Πίρσμαν, Ποζνάσκι

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστρέφουν με Λαμία, Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι, αγώνας δρόμου για Πίρσμαν, Ποζνάσκι

bet365

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας με την Λαμία. Οι Σνάιντερ και Γκαρντάβσκι προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στην διάθεση του Μεταξά, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβουν οι Πίρσμαν και Ποζνάσκι.

Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι στην «μάχη» για την εξάδα δίνει την Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες υποδέχονται την Λαμία και είναι ευκαιρία να κάνουν μεγάλο άλμα για πλέι οφ. Ο Ηρακλής Μεταξάς είδε και σήμερα τους Σνάιντερ και Γκαρντάβσκι να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα και εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα τους έχει κανονικά στην αναμέτρηση με τους Λαμιώτες.

Στον αντίποδα δεν προπονήθηκαν οι Πϊρσμαν και Ποζνάσκι και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβουν να βρεθούν στο ματς. Όσον αφορά τις πιθανότητες, ο Βέλγος έχει τις λιγότερες, καθώς φοβούνται για πιθανή υποτροπή. Αύριο Παρασκευή οι Ηπειρώτες έχουν ρεπό και το Σαββατοκύριακο θα φορτσάρουν ενόψει του εξαιρετικά κρίσιμου αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα