ΑΕΚ: Έτοιμο το νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα

ΑΕΚ: Έτοιμο το νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έτοιμο το νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα

bet365

Γεγονός αποτελεί πλέον η επέκταση του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ και το μόνο που απομένει για να φιλοξενήσει αγώνες είναι η αδειοδότηση.

Όλα είναι έτοιμα πλέον στο «Σεραφείδειο», το νέο στολίδι της ΑΕΚ στα Σπάτα. Το νέο γήπεδο του προπονητικού κέντρου είναι πλέον γεγονός καθώς μπήκαν και οι τελευταίες πινελιές με τα τέρματα και τη χάραξη γραμμών στον αγωνιστικό χώρο.

Η εξέλιξη και η επέκταση του προπονητικού κέντρου που αναβαθμίζει κι άλλο την ΑΕΚ έγινε πραγματικότητα και πλέον το μόνο που απομένει για να φιλοξενηθούν εκεί αγώνες είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αδειοδότησης.

Το συγκεκριμένο γήπεδο, χωρητικότητας 3.000 θεατών που πληροί όλες τις προδιαγραφές της UEFA, θα μπορεί να το χρησιμοποιεί η ΑΕΚ Β' για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ενώ θα δηλωθεί τη νέα σεζόν ως δεύτερη έδρα της πρώτης ομάδας πίσω από την Αγιά Σοφιά - OPAP Arena, που βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Δύο έργα πνοής για την ΑΕΚ, η οποία αποκτάει ξανά το δικό της σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιστρέφοντας στα πατρογονικά της εδάφη, αλλά και ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, με τη σφραγίδα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Γήπεδο ΑΕΚ Σπάτα

Γήπεδο ΑΕΚ Σπάτα

Γήπεδο ΑΕΚ Σπάτα

Γήπεδο ΑΕΚ Σπάτα

Γήπεδο ΑΕΚ Σπάτα

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα