Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι «κλείδωσε» ως back up του Λαλά και άφησε τον Ανδρούτσο εκτός των πλάνων του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι «κλείδωσε» ως back up του Λαλά και άφησε τον Ανδρούτσο εκτός των πλάνων του Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι «κλείδωσε» ως back up του Λαλά και άφησε τον Ανδρούτσο εκτός των πλάνων του Μαρτίνς

bet365

Ο Μάριος Βρουσάι είναι ο παίκτης που έχει μετατοπίσει στη θέση του δεξιού μπακ ο Μαρτίνς, αντικαθιστώντας τον Ανδρούτσο και για να πλαισιώσει τον Λαλά.

Ο 23χρονος Βρουσάι δεν είναι η μόνη περίπτωση που ο Μαρτίνς δούλεψε πάνω της για αλλαγή θέσης στον Ολυμπιακό. Το είχε κάνει με τον Θανάση Ανδρούτσο που από χαφ έγινε δεξιός μπακ και το κάνει με τον νεαρό Κίτσο που από εξτρέμ και επιθετικός γίνεται αριστερός μπακ.

Όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα άλλαξε η σχετική ιεράρχηση στους δεξιούς μπακ του Ολυμπιακού. Ο Κένι Λαλά έχει επιλεγεί ως ο βασικός δεξιός ακραίος αμυντικός και ο Μάριος Βρουσάι ως ο back up του. Έτσι ο Ανδρούτσος τέθηκε εκτός των βασικών πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα βρέθηκε στην αποστολή της β' ομάδας μαζί με τον Μίχαλ Καρμπόβνικ, έναν ακόμα δεξιό μπακ που δεν είναι στο αγωνιστικό σχέδιο της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών. Βέβαια απ' όλους αυτούς τους παίκτες μόνο ο Λαλά είναι καθαρόαιμος δεξιός μπακ που βέβαια και εκείνος δεν έχει ικανοποιήσει τόσο.

Ο ίδιος ο Μαρτίνς μιλώντας στη NOVA για τον Βρουσάι και τη θέση του δεξιού μπακ επισήμανε: «Πραγματικά δοκιμάζουμε τον Μάριο σε αυτή την καινούρια θέση. Γιατί ο Κένι Λαλά είναι αρκετά επιβαρυμένος και υπάρχουν στιγμές που χρειαζόμαστε παίκτη στη θέση αυτή. Επίσης ο Ανδρούτσος πήρε τις ευκαιρίες του και μπορούμε να πούμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό που περιμέναμε. Επομένως ο Μάριος είναι αυτή τη στιγμή η επιλογή μας. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη εκεί. Ο Μάριος εκεί θα συνεχίσει να δουλεύει και ίσως είναι εκεί η μελλοντική του θέση». Με αυτά τα λόγια έδειξε πως σε αυτή τη φάση είναι περισσότερο ικανοποιημένος από τον Βρουσάι σε σχέση με τον Ανδρούτσο.

Ο Βρουσάι φέτος έχει 23 αγώνες με 1 γκολ και 3 ασίστ. Ο 24χρονος Ανδρούτσος από την άλλη έχει 19 αγώνες με 1 ασίστ φέτος με τον Ολυμπιακό. Ο Θανάσης Ανδρούτσος εξάλλου το τελευταίο διάστημα είχε τεθεί και εκτός των αποστολών των Ερυθρόλευκων.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα