Ολυμπιακός: Τα λάθη του και το πως δέχθηκε τα τρία γκολ από την Αταλάντα (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα λάθη του και το πως δέχθηκε τα τρία γκολ από την Αταλάντα (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε ένα επιπόλαιο γκολ για το 0-1 της Αταλάντα στο Φάληρο αλλά και στις άλλες φάσεις των τερμάτων των Ιταλών έκανε σημαντικά λάθη.

Οι Πειραιώτες υπέστησαν την ήττα με σκορ 3-0 από την Αταλάντα σε μία βραδιά που ήταν κατώτεροι των προσδοκιών και σχεδόν τίποτα δεν τους πήγε καλά.

Έχει τη σημασία του να δούμε το τι ακριβώς συνέβη στις 3 φάσεις, που δέχθηκαν τα γκολ από την ιταλική ομάδα στο Φάληρο με το 0-1 βέβαια να έχει μείνει πιο έντονα στη μνήμη όλων λόγω της αμυντικής αδυναμίας και επιπολαιότητας του Λαλά πάνω στον Μέχλε. Να δούμε τις φάσεις αυτές για τον Ολυμπιακό μία προς μία.

Η φάση του 0-1

Στο 39.24 ο Μαντί Καμαρά χάνει τη μπάλα στο κέντρο, όπου δεν βρίσκεται κανείς άλλος εκεί και υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Ο Ντε Ρουν βγάζει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Μέχλε κάνει ότι θέλει τον Λαλά για να βγει το γκολ.

0-1

Η φάση του 0-2

Στο 65.42 ο Μαντί Καμαρά χάνει τη μπάλα κοντά στην περιοχή των Ιταλών. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ζητούν φάουλ. Ο Αγκιμπού Καμαρά πάει πάνω στον Κοπμέινερς και τον χάνει πέφτοντας κάτω. Ο παίκτης της Αταλάντα περνάει τη μπάλα στον Μπογκά με τον Εμβιλά να μην μπορεί να κόψει. Ο Μπογκά κάνει το 1-2 με τον Κοπμέινερς που μπροστά σε 4 παίκτες βγάζει στον Μαλινόφσκι που σκοράρει. Σε εκείνο το σημείο οι Μανωλάς και Σωκράτης γυρίζουν προς τον Βατσλίκ δείχνοντας ότι ήθελαν ή περίμεναν να βγάλει το σουτ.

0-2

Η φάση του 0-3

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βγάζει στο 68:02 μία πάσα στον Ματιέ Βαλμπουενά. Μία πάσα που όμως κόβεται. Η μπάλα φεύγει πλάγια σε σημείο που δεν είναι κανείς παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Μανωλάς τρώει ντρίμπλα με τακουνάκι - πάσα μαζί, ο Μπογκά στη συνέχεια στέκεται και τυχερός αλλά κερδίζει την κόντρα και δίνει στον Μαλινόφσκι που σουτάρει χωρίς παίκτη πάνω του για το 0-3.

0-3

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα