Απολογήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αρνήθηκε τα πάντα για μεταβίβαση μετοχών

Newsroom
Απολογήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αρνήθηκε τα πάντα για μεταβίβαση μετοχών

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απολογήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας σχετικά με τις κατηγορίες της ΑΕΛ για μεταβίβαση των μετοχών, με τους Ηπειρώτες να αρνούνται οποιαδήποτε μεταβίβαση, τονίζοντας πως η τρίτη συμβολαιογραφική πράξη αναιρεί τις άλλες δύο.

Παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργου Χριστοβασίλη και χωρίς την παρουσία του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια που είχε κάνει και την καταγγελία, απολογήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες απολογήθηκαν για το πόρισμα – έκθεση της Επιτροπής το οποίο καταλογίζει στην ομάδα της Ηπείρου παραβίαση του νόμου από μεταβίβαση των μετοχών του Γιώργου Χριστοβασίλη τον Φεβρουάριο του 2015 στον Κωνσταντίνο Αυδή.

Στον ΠΑΣ αρνήθηκαν τα πάντα και στάθηκαν στο ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έλαβε υπόψη της τις δύο πρώτες συμβολαιογραφικές πράξεις που όντως είχαν να κάνουν με πιθανή μεταβίβαση των μετοχών και όχι με την τρίτη η οποία ήταν και η τελευταία και ανακαλούσε τις δύο προηγούμενες και ο οποία ξεκαθάριζε πως η μεταβίβαση τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Οι Γιαννιώτες με τις απαντήσεις που έδωσαν σε κάθε ερώτηση που τους έγινε, θεωρούν πως δεν συντρέχει ο παραμικρός λόγος τιμωρίας, από την στιγμή που και η τρίτη και τελευταία συμβολαιογραφική πράξη, ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρξε καμία μεταβίβαση μετοχών στον Κωνσταντίνο Αυδή. Μάλιστα στάθηκαν πως ακόμα και να υπήρξε παράβαση (τόνισαν πως δεν υπάρχει), θα έπρεπε σύμφωνα με τον νόμο που ίσχυε να παραγραφεί μετά τους πρώτους 3 μήνες, ενώ ήδη έχουν περάσει 7 χρόνια.

Την ομάδα της Ηπείρου εκπροσώπησαν η Χρύσα Σεβαστοπούλου δικηγόρος της ομάδας μαζί με τους δικηγόρους Χάρη Λαζάνη που είναι και αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου και Δημήτρη Παπαγεωργίου που είναι και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων. Η απόφαση αναμένεται να βγει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι και στον ΠΑΣ υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα δεν θα τιμωρηθεί. Μια τιμωρία που θυμίζουμε πως μπορεί να φτάσει μέχρι και αφαίρεση από 5 έως 10 βαθμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα