Παναθηναϊκός: Μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως στον Ερασιτέχνη, αύξηση ανά πενταετία και μπόνους για τον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως στον Ερασιτέχνη, αύξηση ανά πενταετία και μπόνους για τον Βοτανικό

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως στον Ερασιτέχνη, αύξηση ανά πενταετία και μπόνους για τον Βοτανικό

bet365

Διαβάστε όσα περιλαμβάνει η συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Ερασιτέχνη για την χρήση του γηπέδου στον Βοτανικό.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έφερε στο φως της δημοσιότητας την σύμβαση με την ΠΑΕ για το γήπεδο στον Βοτανικό. Η συμφωνία αυτή ήρθε να ολοκληρώσει το παζλ των συμβάσεων, καθώς από χθες ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αποκάλυψε το περιεχόμενο όλων των υπολοίπων συμβάσεων που αφορούν την Διπλή Ανάπλαση.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της σύμβασης ανάμεσα σε ΠΑΕ και Α.Ο αξίζει να αναφέρουμε τα εξής, τα οποία είναι και τα πιο σημαντικά:

  • Κάθε χρόνο η ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλλει 500.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη για την παραχώρηση του νέου γηπέδου. Υπενθυμίζουμε πως ο Α.Ο θα έχει να λαμβάνει και 15% από τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις.
  • Στο ποσό των 500.000 ευρώ θα υπάρχει αύξηση 5%, δηλαδή 25.000, ανά πενταετία. Δηλαδή κάθε πέντε χρόνια το ποσό θα αυξάνεται κατά 25.000 ευρώ.
  • Σε περίπτωση που η ποδοσφαιρική ομάδα μπει σε ομίλους διοργάνωσης της UEFA(Champions League, Europa League, Conference League), τότε ο Α.Ο θα λαμβάνει ένα έξτρα μπόνους που θα καθοριστεί στο μέλλον.
  • Η ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλλει αυτό το πόσο σε δώδεκα μηνιαίες δόσεις.
  • Τα έξοδα συντήρησης του γηπέδου επιβαρύνουν αποκλειστικά την ΠΑΕ.
  • Η ΠΑΕ θα συνεχίσει να έχει την ίδια πολιτική που έχει και τώρα, όσον αφορά τα οφέλη του Ερασιτέχνη από τις κάρτες διαρκείας και τα απλά εισιτήρια, μέσω της κάρτας μέλους και της κάρτας φιλάθλου.
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα