Αστέρας Τρίπολης: Μια ομάδα χωρίς σταρ που δεν σταματά να ονειρεύεται

Αστέρας Τρίπολης: Μια ομάδα χωρίς σταρ που δεν σταματά να ονειρεύεται

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης κρατάει την τύχη του στα χέρια του για να βρεθεί ή όχι στα play off και για να φτάσει η ομάδα σ' αυτό το σημείο έχει γίνει πολλή δουλειά από πολλούς!

Γιατί ο Αστέρας είναι σε θέση να κρατάει την τύχη του στα χέρια του; Πολύ απλά γιατί είναι η ομάδα που διαχειρίστηκε όσο λίγες - για να μην πούμε καμία άλλη - το ροτέισον με άριστο τρόπο.

Σ' αυτό αξίζουν πολλά μπράβο στον Ράσταβατς και στους συνεργάτες του. Όλο το τιμ μελέτησε τα πάντα και επέλεγε με μαεστρία το ποιος θα παίξει πού και πότε.

Κορύφωση της άριστης διαχείρισης των πολλών ματς και των προβλημάτων, ο αγώνας της Λαμίας. Ο Αστέρας πήγε σ' αυτόν τον τελικό χωρίς τους Χριστόπουλο, Μουνάφο, Σόνι και Ρεγκίς.

Ε, και; Αυτή η ομάδα έχει πολλούς που κάνουν την ίδια δουλειά. Για να είμαστε πιο σαφείς, που κάνουν τη δουλειά που θέλει ο προπονητής.

Χθες, είδαμε τον Ρούμπεν Γκαρθία να μπαίνει αντί του Καρμόνα και αμυντικά να τα πηγαίνει εξαιρετικά. Είδαμε τον Ατιένθα να επιστρέφει στην 11άδα, είδαμε τον Ιγκλέσιας βασικό μαζί με τον Βαλιέντε, είδαμε τον Καπίγια να αφήνει πίσω του τους εφιάλτες του και να βγάζει ασίστ στον Ριέρα για το 2-0, είδαμε τον Μπαράλες στα 35 του και σε μία χρονιά που δεν σκοράρει με μεγάλη συχνότητα να... τρώει χορτάρι και με ασύλληπτη κεφαλιά - ψαράκι να ανοίγει το σκορ.

Είδαμε τον Ριέρα να σκοράρει και πάλι. Το 2022 τον έχει βρει σε εξαιρετική φόρμα με τον Ισπανό να έχει τρεις ασίστ και 4 γκολ (6 συνολικά φέτος).

Είδαμε τον Παπαδόπουλο να είναι "παρών" και στις ελάχιστες στιγμές που απείλησε η Λαμία να μην επιτρέπει γκολ στον αντίπαλο.

Είδαμε τον Αλβαρες να έχει ασίστ (η 4η φέτος).

Είδαμε μια ομάδα αποφασισμένη να γυρίσει στο σπίτι της με τους τρεις βαθμούς. Και το έκανε... πνίγοντας τη Λαμία, εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες που είχε.

Πλέον, οι Αρκάδες έχουν μπροστά τους άλλον έναν τελικό: Αυτόν με τον Άρη και με νίκη, η ομάδα της Τρίπολης δύσκολα θα χάσει την είσοδό της στα πλέι οφ! Θυμίζουμε ότι οι Αρκάδες έχουν 35 βαθμούς σε 23 ματς.

Παίζουν με τον Αρη εντός, μετά θα δώσουν το εξ αναβολής ματς με τον Ολυμπιακό και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα