Ποστάρισμα Γαβαλά: «Απολογισμός με κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς στον Βόλο»

Δημήτρης Τομαράς
Ποστάρισμα Γαβαλά: «Απολογισμός με κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς στον Βόλο»

bet365

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, έκανε post για το ματς με τον Βόλο, τον Βαλμπουενά και το Κύπελλο του μπασκετικού Ολυμπιακού. 

Το post του Νίκου Γαβαλά:

Ένα πενθήμερο πολύ απαιτητικό με ταξίδια σε Μπέργκαμο και Μαγνησία κλείνει, με «απολογισμό» κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς στο Βόλο. Προηγήθηκε ένας αγώνας υψηλότατων απαιτήσεων κόντρα στην Αταλάντα. Και ακολούθησε ένα ακόμη ματς στη Μαγνησία, χωρίς να υπάρχει χρόνος για ξεκούραση.

Συνεχίζουμε με εφόδια την εργατικότητα, την πίστη στις ικανότητες και την ποιότητα της ομάδας μας. Με συνέπεια στην αλληλεγγύη, καθώς κανείς δεν βάζει το εγώ πάνω από το σύνολο. Τρανό παράδειγμα ο Ματιέ που πέρασε ως αλλαγή στο Βόλο για να βάλει τη σφραγίδα του.

Με τα ίδια συστατικά θα προετοιμαστούμε για τη βραδιά της Πέμπτης. Αντλώντας ξανά ώθηση από την εξέδρα, η αύρα της οποίας τόσο πολύ μας έλειψε στο Καραϊσκάκη.

Τα νέα από το Ηράκλειο της Κρήτης, γέμισαν με «διπλή» χαρά όλους μας στο Βόλο. Η οικογένεια του Ολυμπιακού πορεύεται συσπειρωμένη και υπερήφανη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα