Το Top 10 «ουσίας» του Επασί (vids)

Το Top 10 «ουσίας» του Επασί (vids)

Newsroom
Το Top 10 «ουσίας» του Επασί (vids)

bet365

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ κράτησε στις καθυστερήσεις της Νίκαιας το βαθμό για την ομάδα του και ας θυμηθούμε τις κορυφαίες του φετινές επεμβάσεις σε αγώνες που οι Κρητικοί πήραν αποτέλεσμα, άρα είχε και «ουσία».

Ακόμη ένα βήμα για την είσοδό του στα play offs έκανε ο ΟΦΗ μετά τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε χθες (19/2) από τον Ιωνικό. Σε ένα ματς όμως που είχε ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις, κάτι που έφερε τους γκολκίπερ της αναμέτρησης στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

Ο Ντεβίς Επασί των Κρητικών πιστοποίησε εκ νέου την καλή σεζόν που διανύει και είχε ως αποτέλεσμα την παρουσία του στο πρόσφατα Κύπελλο Εθνών με το Καμερούν, καθώς μπήκε πλέον για τα καλά στην «εξίσωση» των «αδάμαστων λιονταριών». Ο 29χρονος γκολκίπερ κράτησε εκ νέου το μηδέν όταν, μεταξύ άλλων, στις καθυστερήσεις έκανε την επέμβαση του αγώνα στην κεφαλιά του Μάναλη.


Απομονώσαμε τις 10 κορυφαίες αποκρούσεις του «ουσίας» στη σεζόν, δηλαδή εκείνες που έκανε σε παιχνίδια που η ομάδα του πήρε βαθμό ή βαθμούς και αυτόματα τους πιστώνεται... αρκετά.

*Πρεμιέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο ΟΦΗ απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από τον Αρη. Οι γηπεδούχοι αύξησαν στο φινάλε την πίεσή τους και στο 83' ο Ν' Ντιαγέ έκανε την κεφαλιά, όμως ο γκολκίπερ των Κρητικών απέκρουσε με το ένα χέρι σε κόρνερ.

*Μερικές ημέρες μετά η ομάδα του υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς που έληξε χωρίς σκορ. Στο 40' και σε στατική φάση ο Βαλιέντε πήρε την κεφαλιά, όμως ο Επασί πετάχτηκε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

*Στο 1-1 των «Ζωσιμάδων» είχε, για όσους θυμούνται, «πολύ δουλειά» καθώς οι γηπεδούχοι απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες. Μεγαλύτερη όλων ίσως και να ήταν εκείνη του 60' όταν Μορέιρα πήρε το «ριμπάουντ» με τον Επασί πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο και πλάσαρε, όμως ο 29χρονος εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία και «γλίτωσε» σχεδόν βέβαιο γκολ.

*Στο 73' της Λεωφόρου όπου ο ΟΦΗ απέσπασε «λευκή» ισοπαλία ο Καρλίτος πήρε μόνος την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Επασί μπλόκαρε σταθερά.


*Στο 23' του 2-0 επί του Ατρόμητου στο Ηράκλειο ο Μουνίθ πήρε το «ριμπάουντ» σε πρώτη του απόκρουση σε «σκαστή» εκτέλεση φάουλ και σούταρε από κοντά, εκείνος όμως έδιωξε με τα πόδια.

*Με τον Ιωνικό στο «Γεντί Κουλέ» (2-1) έκανε ακόμη μία καλή εμφάνιση με πληθώρα επεμβάσεων. Κυριότερη ήταν εκείνη στο σουτ του Μάναλη στο 39' σε φάση τρανζίσιον των φιλοξενουμένων και ενώ το παιχνίδι δεν είχε ακόμη σκορ. Ετσι οι δυο τους «πρωταγωνίστησαν» όπως και χθες σε μία «μονομαχία».


*Στα τέλη του 2021 η ομάδα του πήρε τη νίκη (2-1) στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Εκείνος προσέθεσε ακόμη περισσότερα credits στο ενεργητικό του και χάι λάιτ του ήταν την επέμβασή του στο σουτ του Αραούχο στο 47' και με το σκορ στα επίπεδα του 1-1.

*Στο 2-1 επί του Βόλου κάτω από τα γκολπόστ των Κρητικών, μετά τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αφρικα. Στις καθυστερήσεις ο Ροσέρο βρέθηκε απέναντί του και πλάσαρε, αλλά ο Καμερουνέζος απέκρουσε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

*Στο πρόσφατο 2-2 του Περιστερίου ο Κουλούρης βρέθηκε απέναντί στο 10', αλλά με τα πόδια του είπε «όχι» και αποσόβησε το γκολ.

*Μέχρι που φτάσαμε στο χθες και το 0-0 της Νίκαιας, όπου στο 90'+2' ο Μάναλης πήρε μόνος την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Επασί με εντυπωσιακό τρόπο απομάκρυνε τον κίνδυνο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα