Ματέο Γκαρσία: «Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν σαν γροθιά στο στομάχι»

Ματέο Γκαρσία: «Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν σαν γροθιά στο στομάχι»

Newsroom
Ματέο Γκαρσία: «Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν σαν γροθιά στο στομάχι»

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία αναφέρθηκε στην ψυχολογική επίδραση που άσκησαν οι τελευταίες ήττες αλλά και στην αναγκαιότητα νίκης επί του ΠΑΟΚ (20/2, 19:30) για τον στόχο των Playoffs.

Ο Αργεντίνος επιθετικός του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports για το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τη σημασία του λέγοντας ότι… «όλοι θέλουμε να παίξουμε σ’ αυτόν τον αγώνα καθώς γνωρίζουμε τη σημασία του. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι και μετά να πάμε βήμα-βήμα για τα υπόλοιπα ούτως ώστε να είμαστε στα Playoffs. Θεωρώ ότι ως ομάδα αξίζουμε να είμαστε εκεί. Η αλήθεια είναι ότι στο τελευταίο διάστημα δεν τα πήγαμε καλά. Η ψυχολογία μας έπεσε αρκετά».

Ρωτήθηκε για το νέο αντάμωμα με τον Τόλη Τερζή και σημείωσε. «Έχει αλλάξει ο προπονητής στην ομάδα, ίσως αυτό μας δώσει μια ώθηση ώστε να συνεχίσουμε πιο δυναμικά για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Τα τελευταία ήταν σαν μια γροθιά στο στομάχι. Γνωριζόμαστε με τον κ. Τερζή, είναι ένας προπονητής ο οποίος μας έχει βοηθήσει αρκετά ψυχολογικά και στον τομέα της φυσικής κατάστασης και δουλέψαμε σκληρά σ’ αυτό το διάστημα των 3-4 ημερών που είμαστε μαζί».

Σχετικά με την πρόσληψη του Χερμάν Μπούργος εκτίμησε ότι προσωπικότητες για τον Αργεντίνο προπονητή είναι απαραίτητες για την πρόοδο μιας ομάδας. «Προφανώς τον γνωρίζω καθώς πρόκειται για μεγάλο όνομα στην Αργεντινή ο οποίος βρισκόταν σε αρκετές θέσεις και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει. Πάντα είναι καλό για μια ομάδα να συνεργάζεται με τόσο μεγάλα ονόματα. Παρότι αντιμετώπισα την Ατλέτικο Μαδρίτης στα χρόνια που ήμουν στην Ισπανία και τον έβλεπα μαζί με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν είχαμε τη δυνατότητα να γνωριστούμε», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα