Ολυμπιακός: Όλα ανοιχτά για τον Ελ Αραμπί και το νέο συμβόλαιό του

Ολυμπιακός: Όλα ανοιχτά για τον Ελ Αραμπί και το νέο συμβόλαιό του

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Όλα ανοιχτά για τον Ελ Αραμπί και το νέο συμβόλαιό του

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Ολυμπιακός έχουν να κάνουν μία ακόμα επαφή για το συμβόλαιο του παίκτη αλλά προς στιγμήν δεν υπάρχει... λευκός καπνός.

Στην παρούσα φάση οι Ελ Αραμπί και Ολυμπιακός δεν έχουν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο. Ο Γαλλομαροκινός φορ που έχει κλείσει δύο συμβόλαια στους Ερυθρόλευκους πήγαινε για το τρίτο, ωστόσο δεν υπήρξε οριστικό ή τελικό deal με τους Πειραιώτες στις συζητήσεις που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα.

Αυτή τη στιγμή όλα παραμένουν ανοιχτά για την υπόθεση του 35χρονου Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Το βασικό ζητούμενο έχει να κάνει με το οικονομικό καθώς σχετικά με τη χρονική διάρκεια οι δύο πλευρές τα βρίσκουν. Ένας Ελ Αραμπί που το συμβόλαιό του περιλαμβάνει πολύ υψηλές αποδοχές και που μαζί με τα μπόνους το ποσό ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.

Για τον Ελ Αραμπί είναι γνωστό ότι υπάρχουν κρούσεις από Κατάρ, Γαλλία και όχι μόνο. Πλην όμως είναι να γίνει μία ακόμα επαφή / συζήτηση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα συμβεί αυτό, ωστόσο είναι και μία περίοδος με συνεχόμενους αγώνες. Προφανώς και πιθανότητες παραμονής του παίκτη υπάρχουν ακόμα αλλά κάτι τελικό δεν υπάρχει. Οπότε υπάρχει αναμονή σε αυτό το μέτωπο και ενώ ο Ελ Αραμπί δεν ήταν βασικός ούτε με την ΑΕΚ ούτε με Αταλάντα.

Γενικότερα το τελευταίο διάστημα ο κόουτς Μαρτίνς προτιμά τον Τικίνιο, με τον Βραζιλιάνο να έχει βάλει σημαντικά γκολ και ενώ σκόραρε στο Μπέργκαμο. Έκανε το 0-1 με την Αταλάντα με τον Ολυμπιακό τελικώς να χάνει με 2-1.

Ο Ελ Αραμπί φέτος έχει 15 γκολ σε 34 αγώνες. Συνολικά σε 134 αγώνες με τον Ολυμπιακό έχει 70 γκολ και 15 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα