Ολυμπιακός: Τα μεταγραφικά δεδομένα και η αναζήτηση (και) για φορ

Ολυμπιακός: Τα μεταγραφικά δεδομένα και η αναζήτηση (και) για φορ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα μεταγραφικά δεδομένα και η αναζήτηση (και) για φορ

bet365

Ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του Γενάρη μπορεί να κάνει από 3 έως και 5 προσθήκες ακόμα ενώ έχει κινηθεί και για φορ.

Οι μεταγραφικές ζυμώσεις καλά κρατούν στο Λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση - και μετά από μία σύσκεψη των στελεχών του με τον Μαρτίνς - είναι σε διαδικασία αναζήτησης για έναν αριστερό μπακ (πιθανώς έχει βγει εκτός λίστας ο Ζαγαρίτης) και ενώ περιμένει να τελειώσει η υπόθεση του μεσοεπιθετικού Ζοάο Καρβάλιο αλλά και εκείνη του νεαρού Ντιμπί Κεϊτά (του Κεϊτά έχει μπει η μεταγραφή στην τελική της ευθεία).

Αυτές λοιπόν είναι τρεις κινήσεις. Παρόλα αυτά υπάρχει το ενδεχόμενο οι προσθήκες να γίνουν πέντε και σε αυτές να είναι και απόκτηση φορ. Υπάρχει μία αίσθηση - πληροφόρηση πως ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τα καλά και για στράικερ και αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τον Τικίνιο και τις τουρκικές... σειρήνες και λιγότερο με τον Ελ Αραμπί.

Ο Ελ Αραμπί έχει 15 γκολ σε 27 αγώνες. Επιπλέον ο Τικίνιο έχει 26 αγώνες φέτος με 8 τέρματα με τον Ολυμπιακό. Ως προς τις προσθήκες ως γνωστόν ο πειραϊκός σύλλογος ήδη έχει πάρει Μανωλά και Φαντινγκά. Εκτός από τις προσθήκες υπάρχουν βέβαια και ζητήματα αποχωρήσεων παικτών όπως των Σεμέδο και Μάρκοβιτς. Οι τελικές εξελίξεις φαίνεται πάντως ότι πάνε για την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα