Άρης: Προπονήσεις με Τόλη Τερζή μέχρι νεοτέρας

Άρης: Προπονήσεις με Τόλη Τερζή μέχρι νεοτέρας

Newsroom
Άρης: Προπονήσεις με Τόλη Τερζή μέχρι νεοτέρας

bet365

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του Άκη Μάντζιου και τουλάχιστον οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα γίνουν υπό την επίβλεψη του Τόλη Τερζή.

Ο Τόλης Τερζής αναλαμβάνει έναν γνώριμο ρόλο για τον ίδιο καθώς δύο φορές στο παρελθόν είχε τον τίτλο του υπηρεσιακού προπονητή. Αυτό θα γίνει και στην παρούσα φάση καθώς ο έμπειρος τεχνικός προσωρινά αποχωρεί από την Κ19 ούτως ώστε να ηγηθεί της προετοιμασίας ενόψει του ντέρμπι (20/2) με τον ΠΑΟΚ και του απαιτητικού προγράμματος αγώνων που ακολουθεί και μένει να φανεί ποιοι θα τον πλαισιώσουν για το διάστημα που θα χρειαστεί να προπονεί την ομάδα. Για παράδειγμα, είναι δεδομένη η παραμονή του Νίκου Αμανατίδη στη θέση του γυμναστή και πολύ πιθανό να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιάννης Πλαβούκος στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο χρονικός ορίζοντας της παραπάνω προσωρινής λύσης προφανέστατα θα εξαρτηθεί από τις σκέψεις του Θόδωρου Καρυπίδη για τον αντικαταστάτη του Άκη Μάντζιου και κυρίως από το κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί από τώρα το σχέδιο που είχε στο μυαλό του και το οποίο αφορούσε την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η πρόσληψη νέου προπονητή μοιάζει επιβεβλημένη ακόμη και σ’ αυτό το χρονικό σημείο της χρονιάς, ωστόσο, δεν είναι τόσο βέβαιο ότι θα δεχθεί ένας έμπειρος τεχνικός να αναλάβει μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση, δύο εβδομάδες πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και φυσικά με τέσσερις αγώνες σε διάστημα 15 ημερών. Ειδικά αν πρόκειται για τεχνικό ο οποίος δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και κυρίως τις ομάδες που θα έχει να αντιμετωπίσει.

Λίγα λεπτά μετά την επισημοποίηση του τέλους της συνεργασίας του Άρη με τον Άκη Μάντζιο, κυκλοφόρησε έντονα το όνομα του Νταμίρ Κάναντι, ωστόσο οι «κίτρινοι» δεν μπήκαν σε διαδικασία συζήτησης της περίπτωσης του πρώην προπονητή του Ατρόμητου. Αν όντως ήταν μια επιλογή, πιθανόν θα είχαν προχωρήσει σε βολιδοσκόπηση. Αυτό δεν έγινε οπότε μάλλον δείχνει ότι δεν είναι στις προτεραιότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα