Γιαννίκης: «Ήρθαμε για τη νίκη, τα δώσαμε όλα αλλά μετράει το αποτέλεσμα»

Newsroom
Γιαννίκης: «Ήρθαμε για τη νίκη, τα δώσαμε όλα αλλά μετράει το αποτέλεσμα»

bet365

Ναι μεν αλλά για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Αργύρη Γιαννίκη ο οποίος ανέφερε πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα για τη νίκη, αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και η ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με την ΑΕΚ, επικρατώντας με 1-0 στο Καραϊσκάκης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της Ένωσης, Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήρθαμε σήμερα μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα με στόχο τη νίκη. Για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Τα δώσαμε όλα αλλά μετράνε τα αποτελέσματα. Η ΑΕΚ ήταν και θα είναι πάντα μεγάλη ομάδα. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν παίρνει αυτό που αξίζει. Εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις μας. Τις στατικές. Ο Ολυμπιακός το έκανε και το αποτέλεσμα μετράει. Δεν βοηθάει η ήττα (στο να φύγει η πίεση)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα