Άρης: Νέα παράταση από το CAS επί της υπόθεσης Ντουρμισάι

Άρης: Νέα παράταση από το CAS επί της υπόθεσης Ντουρμισάι

Newsroom
Άρης: Νέα παράταση από το CAS επί της υπόθεσης Ντουρμισάι

bet365

Το CAS ενημέρωσε την ΠΑΕ Άρης ότι η απόφαση επί της προσφυγής της για την εξάλειψη της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών θα εκδοθεί μετά τις 11 Μαρτίου.

Μετά από διαδοχικές παρατάσεις, η απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου αναμενόταν να εκδοθεί εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο σήμερα (11/2) η ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε ότι αυτή θα εκδοθεί μετά τις 11 Μαρτίου.

Θυμίζουμε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο στην ΠΑΕ Άρης λόγω της υπόθεσης απόκτησης του Φιορίν Ντουρμισάι και χρηματικό πρόστιμο στην ΕΠΟ λόγω της έκδοσης δελτίου στον αθλητή.

Οι «κίτρινοι» κατέθεσαν προσφυγή στο CAS με σκοπό την εξάλειψη της ποινής, αυτή εκδικάστηκε πριν από περίπου έναν χρόνο αλλά εκκρεμεί η απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα