ΑΕΚ για την τραγωδία της Θύρας 7: «Όχι άλλο αίμα στο ποδόσφαιρο»

Newsroom
ΑΕΚ για την τραγωδία της Θύρας 7: «Όχι άλλο αίμα στο ποδόσφαιρο»

bet365

Το δικό της μήνυμα για την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7 έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι για το «ποτέ ξανά» δεν απαιτούνται ευχές, αλλά πράξεις.

Συμπληρώνονται 41 χρόνια από εκείνη τη μαύρη μέρα της τραγωδίας της Θύρας 7, η οποία συνεχίζει να συγκλονίζει μένοντας στη μνήμη όλων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν από μερικές μέρες είχε καταθέσει το δικό της στεφάνι, όπως το κάνει κάθε χρόνο, στο μνημείο των θυμάτων έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Με μήνυμά της ανήμερα της επετείου, η Ένωση τόνισε ότι για το «ποτέ ξανά» σε τέτοια τραγικά γεγονότα δεν αρκούν ευχές, αλλά πράξεις, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει να χυθεί άλλο αίμα στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε αυτές τις μέρες η δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει επίσης συγκλονίσει όλους...

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για την τραγωδία της Θύρας 7:

Το μήνυμα της θλιβερής επετείου της Θύρας 7 είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ!

Η μνήμη και ο σεβασμός είναι κάτι το δεδομένο και αυτονόητο, αλλά για το «ποτέ ξανά» δεν αρκούν οι ευχές!

Απαιτούνται πράξεις, αλλαγή πορείας, διαφορετική φιλοσοφία!

Δεν θα -σας- ξεχάσουμε ποτέ!

Όχι άλλο αίμα στο ποδόσφαιρο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα