Παναθηναϊκός: Ρήξη μηνίσκου ο Λούντκβιστ, ένα μήνα εκτός δράσης

Παναθηναϊκός: Ρήξη μηνίσκου ο Λούντκβιστ, ένα μήνα εκτός δράσης

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ρήξη μηνίσκου ο Λούντκβιστ, ένα μήνα εκτός δράσης

bet365

Ο Ραμόν Λούντκβιστ υπέστη ρήξη μηνίσκου, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. 

Άτυχος στάθηκε στην Τούμπα ο Ραμόν Λούντκβιστ. Ο Σουηδός μέσος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ και έγινε αλλαγή. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου. Αυτό σημαίνει πως θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτό δράσης για ένα μήνα. Τι σημαίνει αυτό; Πως πιθανότατα θα επιστρέψει στα play offs (αν μπει στην εξάδα το «τριφύλλι» στην περίπτωση) και στα ημιτελικά του Κυπέλλου (εκκρεμεί η ρεβάνς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, 4-0 το πρώτο ματς).

Τραυματίας από το γήπεδο του ΠΑΟΚ αποχώρησε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο διεθνής χαφ έχει υποστεί σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής (13/2) με τη Λαμία στη Λεωφόρο, για το πρωτάθλημα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα