ΑΕΚ: Δύσκολα με ΠΑΟΚ, Μάνταλος, Βράνιες και Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Δύσκολα με ΠΑΟΚ, Μάνταλος, Βράνιες και Στάνκοβιτς

Newsroom
ΑΕΚ: Δύσκολα με ΠΑΟΚ, Μάνταλος, Βράνιες και Στάνκοβιτς

bet365

Οι Πέτρος Μάνταλος, Όγκνιεν Βράνιες και Τσίτσαν Στάνκοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά την Δευτέρα (07/02) και η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη είναι εξαιρετικά απίθανη.

Μετά την εμφατική νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, άπαντες στην ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (09/02, 20:00).

Στην προπόνηση της Δευτέρας (07/02) ο Αργύρης Γιαννίκης είδε γι' ακόμη μία ημέρα τους Πέτρο Μάνταλο, Όγκνιεν Βράνιες και Τσίτσαν Στάνκοβιτς να γυμνάζονται ατομικά και η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη είναι εξαιρετικά απίθανη.

Από εκεί και πέρα οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μεσημέρι της Τρίτης στα Σπάτα (08/02, 17:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα