Ρόνι Λόπες: Δεν -θέλει να- πάει πουθενά 

Ρόνι Λόπες: Δεν -θέλει να- πάει πουθενά 

Newsroom
Ρόνι Λόπες: Δεν -θέλει να- πάει πουθενά 

bet365

Ο Ρόνι Λόπες «κόπηκε» ξανά από αποστολή του Ολυμπιακού και το Gazzetta καταγράφει πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, που με άλλες προσδοκίες ήρθε στο Λιμάνι.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τομαράς, Δημήτρης Σαμόλης

H περίπτωση του Ρόνι Λόπες εξελίσσεται σε story που αλλιώς το περίμενε ο Ολυμπιακός. Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όμως. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός (με καταγωγή από τη Βραζιλία) ήρθε από τη Σεβίλλη με τη μορφή δανεισμού και με συμβόλαιο σχεδόν 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο (αυτό καλύπτει ο πειραϊκός σύλλογος, το άλλο μισό η Σεβίλλη). Οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες. Παρά το γεγονός ότι έχασε αρκετά κιλά και έκανε την προσπάθειά του, ο έως τώρα απολογισμός του δεν είναι ο αναμενόμενος και ας είχε πιο καλή εικόνα από τον Ονιεκούρου. Ο 26χρονος μετρά εφέτος 20 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ το τελευταίο διάστημα μένει διαρκώς εκτός αποστολής.

Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς δείχνουν να έχουν κάνει την επιλογή τους, αλλά και ο Λόπες τη δική του. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Πως τούτη τη στιγμή ο Ονιεκούρου έχει αποκτήσει αγωνιστικό προβάδισμα έναντι του Λόπες. Ο Νιγηριανός προτιμάται σε σχέση με τον αριστεροπόδαρο Πορτογάλο και ο Ολυμπιακός θα προτιμούσε ιδανικά την αποχώρησή του. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έκανε προσπάθεια και η ίδια για να βρεθεί λύση. Δεν ήταν μόνο η Κόνιασπορ που έκανε πρόταση, ήταν και ακόμα μία ομάδα. Ο Λόπες, ωστόσο, ήταν κάθετος. Δεν ήθελε να πάει στην Τουρκία ούτε αλλού. Τις τελευταίες μέρες προκύπτουν σενάρια από τη Βραζιλία, ότι η Ιντερνασιονάλ και η Φλαμένγκο εξετάζουν την περίπτωσή του. Οι άνθρωποι του Λόπες είναι κάθετοι. Ισχυρίζονται ότι ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στον Ολυμπιακό μέχρι το πέρας του συμβολαίου του, μέχρι το τέλος του δανεισμού του. Μέχρι το καλοκαίρι δηλαδή. Το ίδιο παραδέχονται και στους Βραζιλιάνους δημοσιογράφους που έσπευσαν να τους ρωτήσουν αν έχουν βάση τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Είναι ξεκάθαρο με τη στάση του πως ο Λόπες είναι αποφασισμένος να μείνει στον Ολυμπιακό. Αντιλαμβάνεται πλήρως ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι στα πλάνα του Μαρτίνς, αλλά προφανώς σκέφτεται ότι θα παλέψει για να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του. Παρότι υπάρχουν ακόμα ανοιχτές αγορές σε Ευρώπη και Νότια Αμερική, δεν είναι καθόλου εύκολο να αποχωρήσει ο 26χρονος. Και γιατί ο ίδιος δεν έχει πειστεί να αφήσει τα «ερυθρόλευκα», αλλά και διότι μιλάμε για ακριβό ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο που δεν μπορεί να καλυφθεί τόσο απλά (δηλαδή να βρεθεί αλλού τόσο εύκολα).

Θα πρέπει να σταθούμε και σε μία άλλη παράμετρο. Το όνομα του Λόπες δεν βγήκε από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τους αγώνες με την Αταλάντα στις 17 και 24 Φλεβάρη. Μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να τον δούμε ξανά να παίζει; Είναι κάτι που θα κριθεί σύντομα, ωστόσο αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός των βασικών πλάνων, όπως αποδεικνύεται και από την αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, από την οποία απουσίαζε το όνομά του. Τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ο Λόπες στις 23 Ιανουαρίου του 2022, ενώ στο Κύπελλο είχε πάρει χρόνο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα