Καμαρά: «Κάναμε ένα λάθος και χάσαμε το μυαλό μας»

Καμαρά: «Κάναμε ένα λάθος και χάσαμε το μυαλό μας»

Newsroom
Καμαρά: «Κάναμε ένα λάθος και χάσαμε το μυαλό μας»

bet365

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στάθηκε στις ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε ο Αρης αλλά και στο λάθος για το οποίο πρόβλημα βαρύ τίμημα.

Ο Μαυριτανός επιθετικός του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports μετά την ήττα της ομάδας του από τον Βόλο και αφού χαρακτήρισε «κρύα» της βραδιά είπε… «είναι μια δύσκολη βραδιά. Ακόμα σκεφτόμαστε τον Άλκη. Ήρθε και η ήττα, για την οποία είμαστε ακόμα πιο στεναχωρημένοι. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, τον πρώτο λόγο και από ένα λάθος δεχθήκαμε το γκολ. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε. Είχαμε την υπεροχή και τις ευκαιρίες. Δεν κερδίζεις μόνο έτσι όμως. Κάναμε ένα λάθος και χάσαμε το μυαλό μας. Δεν αξίζαμε την ήττα. Ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε και θα γυρίσουμε πιο δυνατοί. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση αλλά υπάρχει ως δεδομένο, με παιχνίδια κάθε τρεις μέρες».

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ρωτήθηκε για την αγωνιστική αστάθεια της ομάδας του. «Πριν από το αποψινό ματς είχαμε δύο διαδοχικές νίκες. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δείχνουμε ποιότητα. Ακόμα και στο Κύπελλο το κάναμε. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση, αλλά υπάρχει ως δεδομένο. Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα