Super League Interwetten: Το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην Τούμπα τραβάει τα βλέμματα

Newsroom
Super League Interwetten: Το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην Τούμπα τραβάει τα βλέμματα

bet365

Συνέχεια στην 22η αγωνιστική της Super League Interwetten την Κυριακή (6/2) με το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει. ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός-Ολυμπιακός τα άλλα παιχνίδια.

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα να είναι αυτό που ξεχωρίζει. Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Ολυμπιακός κοντράρεται στη Νίκαια με τον Ιωνικό. Η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Αστέρας Τρίπολης αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων Covid 19, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (7/2) με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Περιστέρι.

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης

Το κυριακάτικο πρόγραμμα ξεκινάει στο ΟΑΚΑ (15:00) με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης. Το κλίμα στην Ένωση είναι βαρύ με τους κιτρινόμαυρους να μετράνε τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια και να θέλουν να φτιάξουν την ψυχολογία τους απέναντι στην Ελαφρά Ταξιαρχία, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση και μάχεται σε κάθε ματς για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στην ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης «πονοκεφαλιάζει» για το κέντρο της άμυνας καθώς μετά τον τιμωρημένο Τζαβέλλα, εκτός έμεινε και ο Βράνιες με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Τιμωρημένος είναι επίσης και ο Σιμόες, ενώ Μάνταλος και Στάνκοβιτς επίσης δεν υπολογίζονται με θλάση και ενοχλήσεις στο γόνατο αντίστοιχα. Τα προβλήματα είναι για ακόμα ένα ματς πολλά για τον Γιαννίκη, ο οποίος όπως το συνηθίζει πριν τα εντός έδρας ματς δεν ανακοίνωσε αποστολή. Για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τζανλούκα Φέστα βλέπει τον Σλίβκα να επιστρέφει, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή μπήκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Τσίμπσαχ. Αντίθετα εκτός είναι οι τραυματίες Άλβες, Ντομίνγκες και ο τιμωρημένος Κάστρο. Η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Μπαξεβανίδη, Ραΐλι, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Γιακιμόφσκι, Βιτλή, Ρόγκνε, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Σίνιεβιτς, Ιωαννίδη.

Ιωνικός - Ολυμπιακός

Στις 17:15 στη Νίκαια, ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει το διπλό για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας που έχει αποκτήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κόντρα στον Ιωνικό, ο οποίος μεσοβδόμαδα πήρε ένα σημαντικό βαθμό στον Βόλο διατηρώντας τη διαφορά που έχει αναπτύξει από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Στον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός βλέπει τους Γκοτσούλια, Καμπράλ, Τουράμ και Βαλέντε να παραμένουν εκτός. Επίσης δηλώθηκαν να εκτίσουν ποινή τιμωρίας οι Βαλεριάνος και Μύγας με τις απουσίες να είναι αρκετές. Στην αποστολή του Ιωνικού είναι οι Χουτεσιώτης, Βίντμαρ, Ρόκου, Τσιριγώτης, Βαφέας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Κιάκος, Άοσμαν, Πογοσιάν, Ντάλσιο, Κάνιας, Λένις, Ρομαό, Μάναλης, Μάντζης, Ματσούκας, Πλατέλλας, Μαχαίρας. Στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίς ανακοίνωσε αποστολή με τον Λαλά αλλά και τον Καρβάλιο εντός, ωστόσο απουσιάζει το όνομα του Λόπες. Για τον Καρβάλιο θα είναι η πρώτη αποστολή στους Πειραιώτες αφότου είχε μπει αποστολή και έπαιξε με τον Ολυμπιακό Β'. Στην αποστολή βρίσκονται οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κανέ, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Καρβάλιο, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα της Κυριακής κλείνει στην Τούμπα (19:30) στο μεγάλο ματς της ημέρας με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επέστρεψε στις επιτυχίες μεσοβδόμαδα με το διπλό επί του Απόλλωνα Σμύρνης και εκμεταλλεύτηκε έτσι τη νέα ήττα της ΑΕΚ έχοντας καθιερωθεί πλέον στη 2η θέση. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης γνώρισε ακόμη μια στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και είδε τις ομάδες που τον ακολουθούν στη μάχη της εξάδας να τον πλησιάζουν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα να επιστρέφουν στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πέρα των μακροχρόνια απόντων Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα. Οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό βλέπει τον Κουρμπέλη να επιστρέφει μετά από 14 μήνες στην αποστολή. Μαουρίσιο και Μακέντα έκαναν θεραπεία και έμειναν εκτός πλάνων, ενώ διαθέσιμος δεν είναι και ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες. Στην αποστολή των «πρασίνων» βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα:

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης (15:00) CosmoteSport 1
Ιωνικός - Ολυμπιακός (17:15) CosmoteSport 2
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (19:30) NovaSports Prime
Λαμία - Αστέρας Τρίπολης (αναβλήθηκε)

Δευτέρα 7/1

Ατρόμητος - ΟΦΗ (19:30) NovaSports Prime

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα