Απόλλων Σμύρνης: Επιστροφή Σλίβκα, «πρώτη» για Τσίμπσαχ ενόψει ΑΕΚ

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Επιστροφή Σλίβκα, «πρώτη» για Τσίμπσαχ ενόψει ΑΕΚ

bet365

Ο Σλίβκα επιστρέφει για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. «Πρώτη» στην αποστολή για τον νεοαποκτηθέντα Τσίμπσαχ, τρεις οι απουσίες.

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (6/2 - 15:00) με τον Τζανλούκα Φέστα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Άλβες και Ντομίνγκες που είναι τραυματίες, αλλά και του Κάστρο που είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα ο Σλίβκα επιστρέφει, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ο Τσίμπσαχ, ο οποίος είναι πιθανό να ντεμπουτάρει.

Η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Μπαξεβανίδη, Ραΐλι, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Γιακιμόφσκι, Βιτλή, Ρόγκνε, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Σίνιεβιτς, Ιωαννίδη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα