Ιωνικός: Επίσημο του Βίντμαρ

Ιωνικός: Επίσημο του Βίντμαρ

Newsroom
Ιωνικός: Επίσημο του Βίντμαρ

bet365

Ο 33χρονος πορτιέρε θα συνεχίσει στη Νίκαια με τη μορφή του δανεισμού από την Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Παίκτης του Ιωνικού και επίσημα έγινε ο Νέιτς Βίντμαρ, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου πορτιέρε με τη μορφή του δανεισμού από την Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τον δανεισμό του Νέιτς Βίντμαρ από την Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Ο Νέιτς Βίντμαρ είναι 33 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Γεννημένος στη Λουμπλιάνα στις 31 Μαρτίου του 1989, ο Βίντμαρ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντομζάλε και το 2009, σε ηλικία είκοσι ετών ανέβηκε στην ανδρική ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.


Αγωνίστηκε για μια επταετία με τη φανέλα της Ντομζάλε και κατέγραψε 206 εμφανίσεις, έχοντας 85 clean sheets. Τον Ιανουάριο του 2016 πήρε μεταγραφή στην Ολίμπια Λουμπλιάνας, και στην τελευταία εξαετία μέτρησε 114 παιχνίδι, κρατώντας στα 39 από αυτά απαραβίαστη την εστία του.

Ο Βίντμαρ είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της εθνικής Σλοβενίας, ενώ έχει κληθεί 23 φορές και στην εθνική ανδρών, χωρίς να αγωνιστεί. Είχε την ατυχία να βρεθεί στην σκία δύο εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων που αγωνίστηκαν την τελευταία 20ετία, τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς με την τεράστια καριέρα στην Ίντερ και τον Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τη φετινή σεζόν και μέχρι να έρθει στον Ιωνικό, κατέγραψε 23 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Σήμερα, ο Ντένις Βίντμαρ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες στον Ιωνικό.

....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα