Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τζέγκο στην Εουπέν

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τζέγκο στην Εουπέν

Newsroom
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τζέγκο στην Εουπέν

bet365

Ο Τζέιμς Τζέγκο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εουπέν καθώς η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή του στην ομάδα του Βελγίου.

Ο Αυστραλός μέσος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τους «κίτρινους» έπειτα από 1,5 χρόνο στο «Κλ. Βικελίδης». Η μεταγραφή του Τζέιμς Τζέγκο στην Εουπέν δρομολογήθηκε από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Σέικ Ντουκουρέ και μάλιστα η ΠΑΕ Άρης την ανακοίνωσε επισήμως. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του James Jeggo στην Eupen. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο 30χρονος μέσος αγωνίστηκε σε 55 αγώνες με τη φανέλα του Άρη.

Η Εουπέν αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του βελγικού Πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα