Ζίβκοβιτς: «Μας έλλειψε η τύχη, ποτέ δεν τα παρατάμε»

Newsroom
Ζίβκοβιτς: «Μας έλλειψε η τύχη, ποτέ δεν τα παρατάμε»

bet365

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς σχολίασε το 1-1 του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζίβκοβιτς στην κάμερα της NOVA:

Για το τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ και δεν πήρε τη νίκη: «Νομίζω ότι μας έλλειψε η τύχη γιατί δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Επίσης θεωρώ πως φταίει και ο τρόπος που δεχθήκαμε το γκολ. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, γιατί πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τη διαφορά των δύο ημιχρόνων: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολυ καλό. Στο δεύτερο άλλαξαν κάτι στον χώρο της μεσαίας γραμμής και εκεί δημιουργήθηκε πρόβλημα για εμάς. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε».

Για το αποτέλεσμα και αν επηρεάζει τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι: ποτέ δεν τα παρατάμε. Παλεύουμε μέχρι τέλους και έχουμε τη φιλοδοξία να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα