ΑΕΚ: Δεν θα κάνει μεταγραφή χαφ

ΑΕΚ: Δεν θα κάνει μεταγραφή χαφ

ΑΕΚ: Δεν θα κάνει μεταγραφή χαφ

bet365

Η ΑΕΚ θα πορευτεί ως έχει και δεν θα προχωρήσει σε κάποια προσθήκη μέσου κατά την περίοδο του Ιανουαρίου.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εκπνοή της χειμερινής μεταγραφής περιόδου που είναι αύριο (31/1, θα απομένουν κάποιες έξτρα μέρες για τους ελεύθερους) και η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει τελικά στην απόκτηση κάποιου παίκτη που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, θέση για την οποία είχε «βγει» στην αγορά.

Μεσοβδόμαδα τόσο ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, όσο και ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ βρίσκονταν στο εξωτερικό και είχαν επιστρέψει το βράδυ της Παρασκευής από τις Βρυξέλλες με σκοπό να τελειώσουν μία από τις υποθέσεις που είχαν προχωρήσει.

Ο λόγος τελικά που δεν θα γίνει προσθήκη είναι πως στην Ενωση δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν καθώς δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν οι υποθέσεις που ήθελαν και η απόφαση δεν σχετίζεται με την αποψινή ήττα από το Βόλο. Πιο συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήθελαν να πάρουν παίκτη απλά για να προστεθεί στο ρόστερ, αλλά αναζητούσαν κάποιον που θα έκανε τη διαφορά και για αυτό επικεντρώθηκαν σε δύο περιπτώσεις που τους κάλυπταν.

Η μία αφορούσε τον 28χρονο Έντερ Μπαλάντα της Μπριζ, ενώ παράλληλα «δούλευαν» ακόμη μία υπόθεση και μάλιστα είχαν συμφωνήσει με την ομάδα που ανήκει ώστε να τον αγοράσουν. Ομως το club του τελικά έκανε... πίσω καθώς δεν κατάφερε να βρει τον αντικαταστάτη του και έτσι στην ΑΕΚ αποφασίστηκε να μην γίνει κάποια προσθήκη που δεν θα προσδώσει το κάτι παραπάνω στο υπάρχων έμψυχο δυναμικό. «Δεν προχώρησαν οι δύο περιπτώσεις με τους παίκτες που θέλαμε και θα έκαναν τη διαφορά», ήταν αυτό που έβγαινε από το ρεπορτάζ στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα