Ολυμπιακός: Το χρονοδιάγραμμα για Φορτούνη και η ομάδα Β'

Ολυμπιακός: Το χρονοδιάγραμμα για Φορτούνη και η ομάδα Β'

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το χρονοδιάγραμμα για Φορτούνη και η ομάδα Β'

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού Β', όπως ήταν να συμβεί ωστόσο παραμένει το ενδεχόμενο να πάρει εκεί χρόνο.

Όπως είχατε διαβάσει σχετικά στο Gazzetta τελική απόφαση για να έμπαινε αποστολή στον Ολυμπιακό Β' ο Φορτούνης δεν υπήρχε (και δεν υπήρξε και επιβεβαίωση ότι έχει ληφθεί), όμως ως σκέψη είχε πέσει στο τραπέζι. Για να βρεθεί δηλαδή στις τάξεις του Ολυμπιακού Β' ο Κώστας Φορτούνης και να πάρει λίαν συντόμως χρόνο συμμετοχής προτού μπει με την α' ομάδα αγωνιστικά.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός λοιπόν δεν ήταν στην αποστολή των Πειραιωτών για την ομάδα Β' στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, όπως ακριβώς επρόκειτο να συμβεί. Και αυτό διότι πολύ απλά δεν έχει συμπληρώσει έναν επαρκή αριθμό προπονήσεων και ο ίδιος θέλει να επανέλθει στο 100%. Σε αυτή τη φάση παραμένει η σκέψη να πάρει πρώτα χρόνο στην ομάδα Β' και μετά στην πρώτη ωστόσο η χρονική εκτίμηση είναι πως αυτό μπορεί να συμβεί από τις αρχές Φλεβάρη και μετά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα